BARCA w półfinale Ligi Mistrzów!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
B - Bayern
A - Atletico
R - Real Madrid
C - Chelsea
A jednak nie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
może ...idź się nad tym spuszczać na jakiś portal sportowy?
@UP
Wiem że szczytem twojej aktywności ruchowej jest wycieczka do lodówki po piwo, ale zapewniam że są tutaj jednak osoby które uprawiają ten sport lub przynajmniej go oglądają

. Szach mat.
konto usunięte
2014-04-13, 14:53
Wolę Golf. Jest bardziej emocjonujący i nie ma tej gry aktorskiej.
Pozatym gdybys to wpisał zaraz po meczu to moze i miałoby jakis sens. A teraz ni to śmieszne a żałosne. Zmarnowałeś pare KB serwera.
konto usunięte
2014-04-13, 15:04
@up: Parę kB na cztery literki na krzyż + data + nick autora + liczba piw?
C- Chelsea
H- Hull
U- Udinese
J- Juventus
O- Osasuna
W- West Ham
E- Everton
Co, stało się w podstawówce na bramce kaleko ?
konto usunięte
2014-04-13, 16:57
Szczerze to nie mam pojecia skad ten "hejt" na pilke. Ja wiem, ze irytujace moze byc "aktorzenie" niektorych pilkarzy ale nie wiem skad ta moda na pisanie ze to sport dla ciot. To, ze ktos tak napisze jest fajne czy jak?
to jest sadistic czy informator sportowy?
konto usunięte
2014-04-13, 17:07
@Milten , jak to skąd..z chęci zdobycia wirtualnych piw...na sadisticu jest dużo grubasów co nie potrafią biegać więc hejtują kazda aktywnosc fizyczna i stawiają podobnym do siebie piwa.
@ellsworth
RIP, czytanie ze zrozumieniem.