Wczoraj robiłem porządki na strychu i znalazłem w swoich gratach mocno porysowaną płytkę CD, którą dostałem od kolegi z kółka informatycznego, gdy chodziłem do gimnazjum, z ciekawości spróbowałem ją odczytać i o dziwo udało się, a co udało mi się na niej znaleźć, zobaczcie sami.
Odkąd skończyłem gimnazjum mija 11 lat.
Na pewno nie było, bo montaż własny
(Nie było sensu robić jakości +720p, bo najstarszy filmik pochodzi z 1995 roku, więc wiecie czym to było nagrywane)
ja to pamiętam w tv połowe reklam/filmów
ten samolot co się w las wj🤬 to była jedna z pierwszych prób lądowania sterowanego komputerem...
na usprawiedliwienie programistów tego oprogramowania sterującego samolotem przypomnę, że windowsy 95 wieszały się 10 razy dziennie
@up
Cytat:
windowsy 95 wieszały się 10 razy dziennie
P🤬lisz Waść, wystarczyło formatować raz w tygodniu
podpis użytkownika
Il padre, il filio, et lo spiritus malum. Omnis caelestis delenda est
Konto usunięte
2015-07-21, 18:55
1:40 jakieś info?
maciasb napisał/a:
Niestety nie, jak wspomniałem wcześniej, te materiały znalazłem wczoraj a sama treść tych filmików na ponad 11 lat.
Konto usunięte
2015-07-21, 19:27
"bardzo ale to bardzo stare filmiki" " najstarszy z 95" "wiecie czym to bylo nagrywane" .. k🤬a cioto z gimbazy, ja to pamietam, a mam dopiero 27 lat
Lyck napisał/a:
"bardzo ale to bardzo stare filmiki" " najstarszy z 95" "wiecie czym to bylo nagrywane" .. k🤬a cioto z gimbazy, ja to pamietam, a mam dopiero 27 lat
Też Cię lubię
1:32 najlepszy filmik
podpis użytkownika
Zbieram piwa bez tematów.
Bardzo, ale to bardzo mam to w doopie że są stare te filmiki.
Konto usunięte
2015-07-22, 12:22
Ale się w tych latach 90. brechtaliśmy z tego filmiku, na którym Bill Gates dostaje plackiem w maskę...
Konto usunięte
2015-07-22, 15:55
Kamil1988 napisał/a:
Bardzo, ale to bardzo stare filmiki cz.1
Czyli co wpisać w tytule aby nie dostać złotej łopaty
Co jak co ale reklama browara mega, powinni tak robic reklamy, a nie jakies spoty-c🤬jnie o dopach
tihomax napisał/a:
Czyli co wpisać w tytule aby nie dostać złotej łopaty
ja tam do złotej łopaty nie mam nic przeciw
Konto usunięte
2015-07-23, 1:43
maciasb napisał/a:
To kara za zdradę, c🤬j wie gdzie i c🤬j wie w jakiej formie. Film pochodzi z ogrish.com. Miałem go w swojej kolekcji misternie komponowanej przez długie tygodnie dzięki technologii dial-up, wraz z obcinaniem fiuta nożem, samobójstwem przez strzał w głowę i ucinaniem głów ruskim jeńcom przez czeczenów.