Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bobro 2024-10-03, 8:05 10
Personel obsługi naziemnej na lotniskach zarabia podłe pieniądze. Jak kierowcę zwolnią to będzie dla niego nagroda.

podpis użytkownika

Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobry
Zgłoś
Jarosławkaczyński 2024-10-03, 8:08 46
Na razie nic się nie zrobi. Latać obserwować.

podpis użytkownika

J🤬 was wszystkich c🤬le.
Zgłoś
banerr 2024-10-03, 8:19 1
To się wyklepie.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-10-03, 8:31 12
Wina nie jest po stronie kierowcy a tych co ustawiali samolot
Zgłoś
ibrahim 2024-10-03, 8:33 3
Oj wy durnoty. Sami przecież piszecie : "Nie ma przypadków. Są tylko znaki".
Od razu widać, że to sama Opatrzność wysłała tego przyślepego kierowcę z dostawczakiem , żeby uratować wszystkich pasażerów przed katastrofą.
Zgłoś
Grymson 2024-10-03, 9:14 10
bobro napisał/a:

Personel obsługi naziemnej na lotniskach zarabia podłe pieniądze. Jak kierowcę zwolnią to będzie dla niego nagroda.

To akurat prawda. Z 2 lata temu pracowałem z gościem na magazynie (który na nim dorabiał), który pracował na płycie lotniska. Uprawnień od c🤬ja, jakieś odladzarki i inne gówna, odpowiedzialność w c🤬j, układanie bagaży w lukach żeby waga była ok, podpisywanie wszystkiego swoim nazwiskiem, tankowanie paliwa tyle ile trzeba. Pytam ile za to dostaje, a ten że 5500 i że jeszcze musi płacić za parking przy lotnisku miesięczny abonament.
Zgłoś
htp 2024-10-03, 9:51 1
Grymson napisał/a:

To akurat prawda. Z 2 lata temu pracowałem z gościem na magazynie (który na nim dorabiał), który pracował na płycie lotniska. Uprawnień od c🤬ja, jakieś odladzarki i inne gówna, odpowiedzialność w c🤬j, układanie bagaży w lukach żeby waga była ok, podpisywanie wszystkiego swoim nazwiskiem, tankowanie paliwa tyle ile trzeba. Pytam ile za to dostaje, a ten że 5500 i że jeszcze musi płacić za parking przy lotnisku miesięczny abonament.

A sam się zwolnić nie umie i poszukać innej pracy? Zrobić kurs na administratora stron internetowych i zatrudnić się w Sadolu.
Zgłoś
janiestad666 2024-10-03, 11:33
samolot poleciał?
Zgłoś
maki1981 2024-10-03, 12:07
janiestad666 napisał/a:

samolot poleciał?

A czemu miałby nie lecieć?
Niedaleko uleciał ale przynajmniej się starał nie sp🤬olić rozkładu lotów...
Zgłoś
vladok 2024-10-03, 13:11 7
Prawdziwy sadol maczał w tym k🤬sa😜

Zgłoś
paclawek 2024-10-03, 16:34 1
Co to za linie lotnicze? 🤔
Zgłoś
Igorek95 2024-10-03, 17:10
Grymson napisał/a:

5500 na rękę 2 lata temu to nie jakaś rewelacja, ale też nie podłe pieniądze. Ludzie za 3k na ręke robią i żyją (sam nie wiem jak)

podpis użytkownika

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
KosmatyHui 2024-10-03, 20:22 1
htp napisał/a:

A sam się zwolnić nie umie i poszukać innej pracy? Zrobić kurs na administratora stron internetowych i zatrudnić się w Sadolu.

zeby mu turbina w lodach placil? Wez przestan.. ciekawe kiedy bedzie kolejna zrzutka.
Zgłoś
WąsatyZbój 2024-10-03, 21:15 3
Grymson napisał/a:

K🤬a! Ochroniarze w firmie, w której robię, mają na łapę 4900, a żadnej większej odpowiedzialności. Ich cała robota, to siedzieć przed monitorem, wydać w ciągu dnia, kilkadziesiąt przepustek dla gości, sprawdzić bagażniki wyjeżdżających aut, wypisać kilka kretyńskich raportów, od czasu do czasu, przebadać kogoś alkomatem i przejść się na patrol z pięć razy na 12 godzin. Ich kierownik ma 6000 na łapę, a tylko w godzinę obrobi papierki i nic więcej nie robi, poza wk🤬ianiem podwładnych. Biorąc jednak pod uwagę, że w ich pracy, muszą się wykazać znajomością kilku systemów i programów komputerowych, wiedzą z zakresu przepisów porządkowych, a przede wszystkim, codziennie użerać się z alkoholikami, ćpunami, niedorozwiniętymi biurwami z administracji i głupimi butloszczochami, i tak za mało zarabiają. Żeby jednak ktoś na lotnisku, ze znacznie większą odpowiedzialnością, wieloma ukończonymi kursami i uprawnieniami, zarabiał mniej, niż byle kierownik ochrony, to już jest sk🤬ysyństwo. Jak to jest, że w każdym normalnym kraju, ktoś, kto cokolwiek umie, pomijając poziom wykształcenia, ale ma jakąś minimalną wiedzę, kwalifikacje, doświadczenie i staż pracy dłuższy, niż 3 miesiące, otrzymuje wystarczające wynagrodzenie, by godnie żyć, bez potrzeby dorabiania na drugim etacie i może sobie nająć dwupokojowe mieszkanie za 1/3 wysokości wynagrodzenia na łapę? Tymczasem, w Polsce, 1/4 pracowników, wciąż dostaje minimalne stawki, które ledwie wystarczą na najem kawalerki i życie na poziomie, który ONZ uznaje za głębokie ubóstwo i zagrożenie bezdomnością; pomimo wykształcenia, wiedzy, doświadczenia. Nawet, po 20 latach pracy w zawodzie. Ja zarabiam nieźle, adekwatnie do swoich obowiązków i wiedzy, ale nie dziwię się ludziom, którzy z tego syfu sp🤬alają do Niemiec, Norwegii, Wlk. Brytanii... Pracodawcy w Polsce nie szanują pracowników. Proste porównanie statystyk: w Polsce, miesięczne wynagrodzenie minimalne lub minimalną stawkę godzinową, otrzymuje dokładnie 23,8% pracowników; w Niemczech, to 5,6% i są to tylko niektórzy pracownicy sezonowi, praktykanci, młodociani i pierwszy raz wchodzący na rynek pracy. Taka różnica.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie