Po meczu z Niemcami i Szkocją w dość nietypowej scenerii rozmawiamy z kapitanem naszej kadry Robertem Lewandowskim
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55
Obejrzałbym, ale niemiecki znam tylko w stopniu podstawowym i pewnie niewiele zrozumiem...
Hmm, zazdroszcze chłopakowi, ja mam na jutro na 6 do pracy, proste życie, a on sobie na czwartek do klubu, potrenować itp. Zarabia tyle, że ja o czyms takim nie moge pomarzyć i robi co kocha (o ile wciąż kocha oczywiscie
) , spełnił marzenia z dzieciństwa. Serio, nie chicałbym być miliarderem bez pomysłu na siebie, srającego kasą. chciałbym robić co kocham i zarabiać na tym kase, i tego zazdroszcze bardziej niz zer na koncie
@Rabel
Złote słowa piszesz,wrzuciłem ten film właśnie po to by czytać takie komentarze,bravo:)
Złote słowa piszesz,wrzuciłem ten film właśnie po to by czytać takie komentarze,bravo:)
POLSKA BĘDZIE MISTRZEM ŚWIATA!!!!
No może nie mistrzem,ale mam nadzieję że w końcu będzie ich się miło oglądało.
Nie kibicowałem nigdy ale na Euro 2012 byłem na strefach kibica i mam nadzieję że to się jeszcze powtórzy.
No może nie mistrzem,ale mam nadzieję że w końcu będzie ich się miło oglądało.
Nie kibicowałem nigdy ale na Euro 2012 byłem na strefach kibica i mam nadzieję że to się jeszcze powtórzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie