👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
programy postaramy się włączyć do końca 3 kwartału tego roku więc kewin napewno nie zostanie sam na święta...

Hehe, ciekawe jak wiele skarg jest na 'n' dopiero zaczęłam u nich pracować.

Mi cyfra+ odblokowała wszystkie kodowane na ponad 2 miesiące, potem przysłali dodatkowy rachunek wyrównawczy, to zadzwoniłem z pracy, co by było za darmo i zapytałem o kopię pisemnej umowy. Konsultant oznajmił, że potwierdziłem telefonicznie odblokowanie dnia tego i tego... poprosiłem więc o kopię nagrania w celu weryfikacji mojego głosu, jako że jestem jedynym uprawnionym do zawierania umowy i zmian. Tym sposobem szybko im rura zmiękła i wycofali opłatę dodatkową.

W każdej normalnej firmie takie pismo trafiłoby do kosza.
1) Naucz się pisać po polsku.
2) Na "Zniesławienie z użyciem środków masowego przekazu" są 2 paragrafy + narażenie na straty gosp. -> tylko skończony debil pisze takie rzeczy.
3) Jeżeli to miało być w formie listu to naucz się formatować tekst w Wordzie.
4) Zapisz się na jakieś kursy... może jakiś boks czy coś. Wyrażanie złości CAPSEM to raczej nie powód do dumy.
Na moje oko albo jakiś gimbus zrobił to dla popisu... Chociaż z drugiej strony debili nie brakuje :/.
1) Naucz się pisać po polsku.
2) Na "Zniesławienie z użyciem środków masowego przekazu" są 2 paragrafy + narażenie na straty gosp. -> tylko skończony debil pisze takie rzeczy.
3) Jeżeli to miało być w formie listu to naucz się formatować tekst w Wordzie.
4) Zapisz się na jakieś kursy... może jakiś boks czy coś. Wyrażanie złości CAPSEM to raczej nie powód do dumy.
Na moje oko albo jakiś gimbus zrobił to dla popisu... Chociaż z drugiej strony debili nie brakuje :/.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie