Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
Proximate 2019-07-02, 15:24 2
@poligon6
Czyli według Ciebie pojebie trucie psów to dobry pomysł?
Już któryś post, którego jesteś autorem czytam i zauważam wrodzony wstręt do zwierząt.
W realu musisz być niezłym patusem, aż mi cię szkoda.
Zgłoś
kaRasioWieC 2019-07-02, 18:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Riossaka 2019-07-02, 18:35 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Karboksylator 2019-07-02, 19:48 5

Wiewór napisał/a:

@up tak zmieniłem. Żadna podmianka. Po prostu mi się znudził.
@up tak zmieniłem. Żadna podmianka. Po prostu mi się znudził.
Eno nie. Franki to jest chyba największy wał w historii nowożytnej Polski.
Jeden wielki spisek banków i rządu jak okraść Polaków. Wszystko było pieczołowicie, dokładnie i z pełną premedytacją zaplanowane.

sam jesteś wałek. kurs zgodnie z umową był płynny i nawet jakby frank miał skoczyć do 10 zł za sztukę, to umowa jest umowa. Jakoś nie płaczą, że w złotówkach nie mieli zdolności kredytowej, jakoś nie płaczą, że w przeliczeniu na złotówki przez 10 lat płacili połowę tego co ci w złotówkach.
Zgłoś
kubars 2019-07-02, 19:56
Tak sobie myślę że furtka by wystarczyła eheheh
Zgłoś
ellsworth 2019-07-02, 21:50 1
Przecież to jest żart. Skoro się odgrodzili to jakim cudem mieliby wyrazić zgodę na postawienie przyczółka kładki na ich terenie? A skoro nie wydadzą zgody, to jak postawią? Przecież całe to przedsięwzięcie to jest pomysł na poziomie 5 letniego dziecka.
Zgłoś
mrfreak16 2019-07-03, 1:18
Jeszcze jedna ciekawostke wam powiem o Avii. Jeżeli kupiłeś mieszkanie z miejscem parkingowym to ilość miejsca parkingowego wyszła w przeliczeniu uwaga: 0,7xxxx na mieszkanie
Zgłoś
Wiewór 2019-07-03, 7:24 1
Zgłoś
Misiek_KRK 2019-07-03, 7:53 6
Zgłoś
Krak 2019-07-03, 9:19 1
Misiek_KRK napisał/a:

A teraz cała prawda. Orlińskiego .

Ta siatka to taki rodzaj wojny z roszczeniowym napływem.
Zgłoś
Wonsz222 2019-07-03, 11:44 4
Zgłoś
Wiewór 2019-07-03, 12:21
Wonsz222 napisał/a:

W tych "nowoczesnych" osiedlach mieszka najgorszy rodzaj człowieka

Na Avii mieszka mój kolega, który zrobił doktorat w wielu 35 lat. Skończył 4 kierunki studiów i zna 3 języki,
Rzeczywiście najgorszy typ człowieka.
Zgłoś
Wonsz222 2019-07-03, 17:01 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem