Przez pewien czas możemy zauważyć że użytkownik o nazwie Baronessa - ekspert od zapasionych macior jest nie obecny......Okazuje się że zgodnie ze swoją profesja wychodował nie lada kaszalota . Wejście godne specjalisty w swoim fachu
RXF (Real Extreme Fighting) is a MMA promotion based out of Romania. Sometimes, in MMA promotions across the world, wild things happen. And their recent show was nothing short of that.
On December 11th, they ran an event that saw fighter Costica Prisecaru make one of the most insane walkouts you’ll ever see. Costica came out to the cage with a tiktoker emilia bejan on a leash, then danced with her before entering the cage to fight another woman, Floricica Dansatoarea.
And, for the record, Costica did win the fight via TKO.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyhodował do k🤬y nędzy...
konto usunięte
2024-12-18, 20:08
Każdy kto twierdzi że mma to sport jest tak samo poj🤬y i pusty jak te dzbany które się tam brandzlują na ringu. ha tfuu na ich !
najgorsza forma k🤬ienia się za pieniądze... sceny które oglądaliśmy w telewizji w filmach: Naga Broń, Straszny film, American Pie, dzisiaj stają się rzeczywistością i są niesmaczne.
SetD
2024-12-18, 20:59
corpo_kills_me napisał/a:
Ale bym r🤬ał. Co prawda nie wiem czy przebiłbym się fiutem przez te poślady.
Gdybyś nie przebił to skończyłbyś najwyżej w kategori tarło.
Jak najszybciej zapisać sie do historii wielkiej wagi.Dr Now czeka
żmij napisał/a:
Mafia spaślaków to będzie "Maciorra"?
Z taką tylko seks na tsunami;
- wypina się,
- z całej sily walisz plaskacza w spasły zad,
- po trzeciej fali wchodzisz.
Po trzeciej fali to nie żyjesz przygnieciony sadłem.
Ciekawe się z nią rozmawia ,jaką ma duszę ,wiadomo jak nie tak to i tak niech żyje
smc
2024-12-18, 21:32
Fajna suczka.
To się nazywa wejście. MMA przegania Wrestling
żmij napisał/a:
Wiecie, jak namierzyć cipę u takiego mastodonta?
Musisz obtoczyć bobra w mące żeby go znaleźć
Wp🤬lanie dla wp🤬lania, bo lubię i ch.. to samo w sobie choroba psychiczna. Jak picie alkoholu, bo lubię albo palenie, ćpanie, bo lubię. I tak codziennie, bo lubię. I nie ma problemu
Hoduje ją na boczek czy na mleko?
jimi83 napisał/a:
Musisz obtoczyć bobra w mące żeby go znaleźć
Tak jest!To jedna z metod. Wygrałeś waść talon na kokotę i balon!
Druga metoda to oprószyć obiekt cukrem pudrem.
żmij napisał/a:
Wiecie, jak namierzyć cipę u takiego mastodonta?
Georadarem