Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przez pewien czas możemy zauważyć że użytkownik o nazwie Baronessa - ekspert od zapasionych macior jest nie obecny......Okazuje się że zgodnie ze swoją profesja wychodował nie lada kaszalota . Wejście godne specjalisty w swoim fachu

RXF (Real Extreme Fighting) is a MMA promotion based out of Romania. Sometimes, in MMA promotions across the world, wild things happen. And their recent show was nothing short of that.

On December 11th, they ran an event that saw fighter Costica Prisecaru make one of the most insane walkouts you’ll ever see. Costica came out to the cage with a tiktoker emilia bejan on a leash, then danced with her before entering the cage to fight another woman, Floricica Dansatoarea.

And, for the record, Costica did win the fight via TKO.
Zmieniono 4 razy Zgłoś
Stefanzczapy 2024-12-18, 23:13 2
@mynameisgod: Masz rację to straszne do czego może posunąć się człowiek dla paru złotych szekli i nie mówię tu o tym że ta kobieta jest chorobliwie otyła tylko o tym do czego się sprowadza.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-12-18, 23:16
Spasierbica jest zbyt szeroka aby oglądać ją jak koń co ma klapki na oczach. Tradycyjnie piwo za pionowy film się nie należy.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Prosty 2024-12-18, 23:35 3
Co tu się k🤬a ja głosuję że taka waga to na harda
Zgłoś
matioks 2024-12-18, 23:55 2
Alonso napisał/a:

Hoduje ją na boczek czy na mleko?

Tak
Zgłoś
ss84 2024-12-19, 0:37
Ktoś się zj🤬 na koniec bo ona tak nos zatyka? Co tu się odj🤬o?
Zgłoś
Sioku 2024-12-19, 4:57
Teraz już wierze że człowiek od świni pochodzi
Zgłoś
DEADmanPL 2024-12-19, 21:47 1
Grubo się bawią w tym mma!
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-20, 13:29
To chyba federacja w której wygrany zjada przeciwnika.
Zgłoś
paragon0 2024-12-20, 13:44
Zgłoś
Rangraf 2024-12-21, 2:54
Piękna kobieta. Waliłbym, aż by pękła.
Zgłoś