Naj🤬y??? To k🤬o do domu!
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
No k🤬a jeszcze sobie brawo sam bije.
Jak się masturbuje dłużej niż 2 minuty to pewnie sam się klepie po ramieniu, że długo wytrzymał.
Jak się masturbuje dłużej niż 2 minuty to pewnie sam się klepie po ramieniu, że długo wytrzymał.
Lobo24 napisał/a:
No k🤬a jeszcze sobie brawo sam bije.
Lepiej r🤬ać jakaś dziewuchę, niż walić sobie gruchę

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
Na trzeźwo zapewne by skręcił kark, po pijaku jeszcze zapewne wrócił do chlania... hm a mówią że alkohol szkodzi.
Teraz to już na pewno mu obciągną xDDD J🤬y simp sie chciał popisać k🤬a szkoda ze sobie karku nie złamał
3Palce_w_Natalce napisał/a:
Lepiej r🤬ać jakaś dziewuchę, niż walić sobie gruchę umcia umcia pękła gumcia. Jak będzie bachor to do okna życia go wyj🤬
Weź skasuj konto i najlepiej siebie przy okazji bo aż oczy krwawią od tych Twoich komentarzy.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Barnellini napisał/a:
Weź skasuj konto i najlepiej siebie przy okazji bo aż oczy krwawią od tych Twoich komentarzy.
No to się k🤬o powieś. Na pewno zatańczę na twoim pogrzebie ty pojebie z wykop.pl

podpis użytkownika