👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
też mi akcent... por🤬ał sobie dziesiąt lat temu i ciągle wielka aferę z tego robią
napisał "dziesiąt" a nie "dziesięć"
dziesiat to taki naście, tylko większe
dziesiat to taki naście, tylko większe
dailymotion.com/video/x2e44b0_family-guy-were-playing-house-roman-pola...
niestety na innym serwisie nie mogłem znaleźć ,ale tutaj akcent Polańskiego w family guy
niestety na innym serwisie nie mogłem znaleźć ,ale tutaj akcent Polańskiego w family guy

Temat Polańskiego był / jest w Stanach bardzo popularny. Sam pamiętam odniesienia w przynajmniej 4 serialach i paru filmach.
W Family Guy jedno z lepszych
W Family Guy jedno z lepszych

amaimon: usprawiedzliwiasz pedofila? Nie ma przedawnienia wobec pedofilii i bardzo dobrze, NIE r🤬a się dzieci i kropka.

AlexUnder napisał/a:
amaimon: usprawiedzliwiasz pedofila? Nie ma przedawnienia wobec pedofilii i bardzo dobrze, NIE r🤬a się dzieci i kropka.
On nie r🤬ał dziecka!!! Panna była wprawdzie nieletnia, ale biologicznie była kobietą! Nie ma więc mowy o pedofilii. Doucz się trochę nieuku i poczytaj sobie na temat pedofilii! To słowo jest w wielu przypadkach nadużywane szczególnie przez media!!!
amaimon napisał/a:
też mi akcent... por🤬ał sobie dziesiąt lat temu i ciągle wielka aferę z tego robią
Z tym się zgodzę. Ale jednak, że jest celebrytą, sprawa ta nigdy nie odejdzie w mediach w zapomnienie.

PANxxxBDSM napisał/a:
On nie r🤬ał dziecka!!! Panna była wprawdzie nieletnia, ale biologicznie była kobietą! Nie ma więc mowy o pedofilii. Doucz się trochę nieuku i poczytaj sobie na temat pedofilii! To słowo jest w wielu przypadkach nadużywane szczególnie przez media!!!
Definicja:
Cytat:
Dziecko – w podstawowym znaczeniu młody człowiek, który nie osiągnął jeszcze pełnej dojrzałości.
Dziewczynka miała 13 lat...trochę mało (chyba że na sadistic.pl - bo tutaj to za stara).
Szczególnie doliczyć do tego że ją naćpał i zgw🤬cił (polecam poczytać transkrypcję zeznań).
No ale znany reżyser - to większość woli wybaczyć dzieciojebcy, choć oczywiście każdego pedofila leczyć należy ołowie...
Ehhh. Jakiś skonfundowany ten sadol.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie