Dawno nie oglądałem czegoś tak zajebistego.
Filmik przedstawia występ Pana Bartka W. podczas roastu Pana Huberta U.
Jako, że w każdej praktycznie wrzucie autorzy tematów wyjaśniają że zaj🤬i, ukradli, pożyczyli itp. wrzucany materiał z portalu x, y, z niniejszym oświadczam, iż to ja jestem autorem, reżyserem, główną postacią, dźwiękowcem, montażystą i dystrybutorem powyższego filmiku.
roast znaczy lincz
chodzi o to ze linczuje sie gwiazdy i gwiazdki glownie sceny kabaretowej ale jak ww zdazaja sie tez ogolnie popkultury
niektore teksty ok ale wiekszosc na poziomie dennych hamerykanow i ich poziomie intelektu...
Konto usunięte
2013-10-28, 22:15
Kto to k🤬a jest ten Walos? Wychodzi jakiś gimbus i mówi teksty jakości "twoja stara" i "ty c🤬ju".
ni to śmieszne ni to szczypie ni to ciśnie idź pan z tym i nie wracaj
Roast? Czy Polacy MUSZĄ zaj🤬 każdy program z innego państwa ? Przepraszam, Familiada z tego co pamiętam jest nasza....
@up: źle przepraszasz, za wiki: "Program jest oparty na amerykańskim formacie Family Feud". Nasza to była może forma Wielkiej Gry o ile ktoś pamięta. Swoją drogą rozwala mnie myśl, jak dziś wyglądałaby Wielka Gra gdzie naprawdę będąc amatorem trzeba było mieć wiedzę z tematu i ogarniać pytania specjalistów.
Niezły to był roast Charliego Sheena, to jest jak ktoś wyżej napisał "lans warszawki". Szkoda czasu.
Abelard Giza tam pozamiatał.
Konto usunięte
2013-10-29, 0:24
Z kartki to ja też umiem czytać.
Dawno nie oglądałem czegoś tak c🤬jowego
Dobrnąłem do drugiej minuty i nawet mi kącik ust nie drgnął. Dogrywałeś ten rechot czy tam naprawdę ktoś siedział? Sorry, ale to jest tak c🤬jowe, że aż wk🤬iające.
Konto usunięte
2013-10-29, 9:57
Cytat:
połowa tych tekstów jest zj🤬a, a druga połowa zj🤬a...
dałem piwko za ten komentarz nie włączywszy nawet filmiku
Konto usunięte
2013-10-29, 20:48
roast k🤬a... matka po polsku nie nauczyła?