Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Dawno nie oglądałem czegoś tak zajebistego.

Filmik przedstawia występ Pana Bartka W. podczas roastu Pana Huberta U.

Jako, że w każdej praktycznie wrzucie autorzy tematów wyjaśniają że zaj🤬i, ukradli, pożyczyli itp. wrzucany materiał z portalu x, y, z niniejszym oświadczam, iż to ja jestem autorem, reżyserem, główną postacią, dźwiękowcem, montażystą i dystrybutorem powyższego filmiku.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-smark- 2013-10-27, 20:05 6
stare jak węgiel !!
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-27, 20:15
Główną postacią? Jesteś Hubertem Urbańskim? Czy Bartkiem Walosem
Zgłoś
petru23 2013-10-27, 20:19 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 11:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
EdmundKemper 2013-10-28, 12:01 7
A co to jest roast?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 14:38 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 16:37 5
Było zabawnie, do powiedzmy... momentu jak wyciągnął kartkę i zaczął z niej czytać, m.in znane teksty z komentarzy internetowych.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 18:44 2
kim on w ogóle jest... pajac jeden
Zgłoś
Swicheroo 2013-10-28, 21:13 6
czym jest roast?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 21:29 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 21:39 4
Skąd my, normalni ludzie mamy wiedzieć co to jest roast?!?!
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 21:41
roast np. beef czyli pieczeń z angielskiego. Tak.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 21:48
Szymona Majewskiego ładniej pojechali.
Zgłoś
Saute 2013-10-28, 21:54 1
Szoqn napisał/a:

Było zabawnie, do powiedzmy... momentu jak wyciągnął kartkę i zaczął z niej czytać, m.in znane teksty z komentarzy internetowych.

Na tej karteczce były napisane wszystkie docinki, które wcześniej każdy powiedział na każdego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem