Nowa produkcja od BartekUSA
G................7
2014-09-21, 13:24
Wk🤬ia ludzi, by idioci mieli co oglądać i nabija kasę. Ambitnie.
s................3
2014-09-21, 13:27
j🤬y debil... Podpatrzył od tych ciot z USA jak to wk🤬iają innych, a jak przyjdzie co do czego to będzie "its a prank, joke, bro".
Żałosne k🤬a. A niech go c🤬j strzeli albo niech coś mu zap🤬lą.
1:00 czapka wp🤬lka jest obecna także wiadome było, że jakiś sprzęt w zanadrzu jest
Gówniana muzyka zamiast oryginalnych bluzgów lecących na kawalarza mocno zubożyła i tak ubogi filmik
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
A niech sp🤬ala, ani tego się oglądać nie da ani słuchać... prześmieszne, wk🤬iać zwykłych ludzi
koleś ok 1 min obczaja dupe
Szkoda, że nie dostał ostrzegawczego wp🤬lu od ochroniarzy... kamerzysta zapobiegawczo powinien dostać skopa w brzuch to by jednego pedała było mniej.
Ale ci ludzie też kurde myślą, że w 2 sekundy można tablice odkręcić. Seems legit.
N................s
2014-09-21, 15:52
nastepna polska jewtubowa k🤬a ?
w................o
2014-09-21, 15:53
GoldRoger777 napisał/a:
Wk🤬ia ludzi, by idioci mieli co oglądać i nabija kasę. Ambitnie.
a ty dalej najniższa krajowa. I kto jest teraz idiotą.
Tak troche c🤬jowe
A................i
2014-09-21, 16:08
lepsze takie niż darcie ryja przez megafon
O................P
2014-09-21, 16:32
to jest jakiś lokalny debil... I c🤬j mnie boli czy zarabia na tym hajs większy niż minimalna krajowa, luksusowe dz🤬ki też zarabiają więcej niż min. krajowa - to oznacza że darzyć je honorem i im gratulować? Debile upubliczniające swoje upośledzenie umysłowe są i będą debilami, którzy nic nadzwyczajnego nie robią poza robieniem z siebie debila.