👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bleblebator1 napisał/a:
A czerwony?
A czerwony to przywiązanie do czystości krwi.

imigrańci -- i Ty się człowieku Polakiem nazywasz jak polskiego w szkole nie miałeś?
sjp.pwn.pl/slowniki/imigrant.html
sjp.pwn.pl/slowniki/imigrant.html

Allin23 napisał/a:
Ja nie rozumiem, czemu mowa nienawiści szerzona przez loaloa (która bezpośrednio podpada pod paragraf KK) jest ignorowana przez moderatorów pomimo pisemnego zgłoszenia naruszenia zasad serwisu. Nawet ostrzeżenia mu nie wlepili za ostatnie bluzgi na osoby narodowości polskiej.
Wstyd, moderacja, wstyd.
Cóż, zgłoszenie do zarządu strony nie pomogło, może pomoże prokuratura. Jak się będzie musiał wytłumaczyć właściciel portalu to się W5 szybko znajdzie.
Nie wiesz co z nim zrobić?
Zgłoś to na tej stronce otwartej zglośćnienawiść.pl czy jakoś tak i niech prokuratura się tym zajmie

czystość, szlachetność i pokora ...
chyba wybujałe EGO

chyba wybujałe EGO
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie