📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

„Powiewa flaga, gdy wiatr się zerwie.
A na tej fladze jest biel i czerwień.
Czerwień to miłość, biel serce czyste.
Piękne są nasze barwy ojczyste.”

kenzol napisał/a:
„Powiewa flaga, gdy wiatr się zerwie.
Autorem tego wierszyka jest Czesław Janczarski. Poeta który pisał bajki dla dzieci

Dzieci wierzą w bajki, a dorośli wiedzą jak jest

voidinfinity napisał/a:
Autorem tego wierszyka jest Czesław Janczarski. Poeta który pisał bajki dla dzieci![]()
Dzieci wierzą w bajki, a dorośli wiedzą jak jest![]()
Nie uda ci się zabić patriotyzmu w narodzie nędzny trollu

@up
Ja się wcale nie dziwię, że cały konserwatywny sektor marszy do tego typu treści pompę. Patriotyzm na waszym poziomie. Trzeba się przecież jakoś pocieszyć, że praktycznie wszyscy wokół nas c🤬lą jak chcą. No ale chociaż jesteśmy moralnie wyżsi
Ja się wcale nie dziwię, że cały konserwatywny sektor marszy do tego typu treści pompę. Patriotyzm na waszym poziomie. Trzeba się przecież jakoś pocieszyć, że praktycznie wszyscy wokół nas c🤬lą jak chcą. No ale chociaż jesteśmy moralnie wyżsi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie