👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest Wroclaw a najlepsze jest to ze tam gdzie laduje po drugiej stronie ulicy jest knajpa "Twoja Stara"
Odona Bujwida, Wrocław, dolnośląskie, Polska <- zobaczie na street view

Odona Bujwida, Wrocław, dolnośląskie, Polska <- zobaczie na street view

Haha! Mieszkam dwie minuty drogi od ołówka i kredki, to znaczy tych dwóch "wieżowców"
!

szkoda, ze jakas ciezarowka nie pociagnela tego spadochronu po ostatnim skoku ^^
@gruchens aczkolwiek główne ryzyko nie jest w tym że spadochron może ci się nie rozłożyć tylko wiatry wiejące w kierunku szczytu wieżowca powodujące silne turbulencje powietrza i mogące rzucić skoczkiem o ścianę. Aczkolwiek takie wiatry o znacznej prędkości czyli niebezpieczne tworzą się od około 130-150 metrów więc przy tych budynkach wiało może z 2.5-3 m/s więc pod tym względem było bezpiecznie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie