👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jedno z moich niezrealizowanych marzeń życiowych - spadochroniarstwo, a docelowo - base jumping.
Jako ciekawostka - Base jumping jest znacznie trudniejszy od zwykłego spadochroniarstwa. jak coś pójdzie nie tak, to masz raptem kilka sekund na reakcję. Jak się nie uda uratować skoku, to niewielką różnicą jest czy skoczyłeś z 50 czy 5000 metrów - i tak jesteś panem kleksem.
Jako ciekawostka - Base jumping jest znacznie trudniejszy od zwykłego spadochroniarstwa. jak coś pójdzie nie tak, to masz raptem kilka sekund na reakcję. Jak się nie uda uratować skoku, to niewielką różnicą jest czy skoczyłeś z 50 czy 5000 metrów - i tak jesteś panem kleksem.

ja w natepnym sezonie zapisuje sie na kurs kosztuje 4tyska tam plus minus pare groszy tez od zawsze jest to moim marzeniem
a potem jak juz sie troche poskacze to mozna zrobic kurs na base jumpa
tu masz linka na kursy base Polska baza w Hiszpani
skokiwhiszpanii.pl/kursy-po-aff/kurs-pro-base
a potem jak juz sie troche poskacze to mozna zrobic kurs na base jumpa

skokiwhiszpanii.pl/kursy-po-aff/kurs-pro-base
Cieniasy ja otwieram spadochron 10 metrów nad zmienią... Kocham GTA
Ja mam wiele wspólnego z Ace of BASE i się nie chwale...

właśnie dziś jadę skakać
oczywiście z samolotu, choć moim marzeniem jest skoczyć z Trolltindane, niestety taka wyprawa jest droga i wymaga doświadczenia.
Jak będę miał jakieś materiały z weekendowego wypadu to wrzucę.

Jak będę miał jakieś materiały z weekendowego wypadu to wrzucę.

Browar za Wrocław.Jestem daleko i jakoś mnie nostalgia wzięła:p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie