Co za kretyn wymyślił wymóg dodawania opisu do każdego tematu na tej stronie? Na przykład w tym filmie trudno pojąć, że to Base Jumping w j🤬ej Norwegii?
"Muzyka" w tym filmie jest po prostu koszmarna, kogoś, kto bierze legendarne kawałki i robi z nich coś takiego, powinno się dusić w mrowisku
Czy to Base Jumping w Norwegii? Nie ma opisu.
podpis użytkownika
live free or suck hard
A to k🤬a co? Ameryka? Że po polsku nie można tytułu napisać ?
@cornishon69
Bejs Dżamping in Norłej
Pasuje?
Równie dobrze można się przyj🤬 do Twojej iście polskiej nazwy użytownika.
Poza tym ni c🤬ja nie przetłumaczysz Base Jumping, bo base oznacza jakiś tam skrót.
Bejs Dżamping in Norłej
Pasuje?
Równie dobrze można się przyj🤬 do Twojej iście polskiej nazwy użytownika.
Poza tym ni c🤬ja nie przetłumaczysz Base Jumping, bo base oznacza jakiś tam skrót.

@up
Co do nicku... Jesteś idiotą
Co do tytułu "Base Jumping w Norwegi" połechtałoby moje ego wystarczająco.
Co do nicku... Jesteś idiotą
Co do tytułu "Base Jumping w Norwegi" połechtałoby moje ego wystarczająco.
@up spójrz teraz jak nazywa się portal, na którym jesteś, a potem truj dupę ludziom
sam portal się nazywa" sadistic"(pomimo tego, że jest polski) co raczej sugeruje, że nie jest on specjalnie konserwatywny w spolszczaniu wszystkiego
P.S. gość z nickiem "cornishon 69" spina się do innego, bo sobie datę ur. napisał w nicku, wyborne
sam portal się nazywa" sadistic"(pomimo tego, że jest polski) co raczej sugeruje, że nie jest on specjalnie konserwatywny w spolszczaniu wszystkiego
P.S. gość z nickiem "cornishon 69" spina się do innego, bo sobie datę ur. napisał w nicku, wyborne

Chciałbym poczuć ten ból w nadnerczach od nadmiaru adrenaliny.
kto powiedział że 69 to rok urodzenia..
?
"Data urodzenia: 08 Sie 1990"

"Data urodzenia: 08 Sie 1990"
@adyryian: piję do nicku robcia1207, do którego się corniszon-curviszon
przyczepił ,bo gość jest z 12 lipca, czyli 1207