Za ta beznadziejna przerobke genialnej piosenki powinenes dostac poteznego kopa w jaja
Podkład w pyte idealny, a ten niecik mnie zniszczył

co do wysokości - we wrocławiu skakano z 65 metrów
Szacun mają goście jajca
Trud tego zadania to pokonanie ogrodzenia i ochrony (kiedys było tam 6 duzych psów)
Od -2 do 1 piętra wejście na klatkę schodową jest totalnie zblokowane przez stalowe bramy i pożadne kłódki dlatego widać jak goście wchodzą po słupie który ma jakieś 6 - 7 metrów a na szczycie trzeba przecisnąć się przez wąską szczeline więc sprawność poziom expert
skok w wysokości 80-90 metrów w mieście to już raczej wprawa
najtrudniejsze to zrobić to w środku miasta i nie dać się złapać
Ale widziałem lepszych gości,w 6 na szczyt tego wieżowca wytargali około 10 metrową szyne tramwajową tylko po to żeby ją zrzucić, przez wile lat tkwiła wbita pionowo w betonową podstawę, cała akcja trwała około 3 godzin
konto usunięte
2012-11-22, 10:31
bishfinger napisał/a:
Szacun mają goście jajca
Trud tego zadania to pokonanie ogrodzenia i ochrony (kiedys było tam 6 duzych psów)
Od -2 do 1 piętra wejście na klatkę schodową jest totalnie zblokowane przez stalowe bramy i pożadne kłódki dlatego widać jak goście wchodzą po słupie który ma jakieś 6 - 7 metrów a na szczycie trzeba przecisnąć się przez wąską szczeline więc sprawność poziom expert
skok w wysokości 80-90 metrów w mieście to już raczej wprawa
najtrudniejsze to zrobić to w środku miasta i nie dać się złapać
Ale widziałem lepszych gości,w 6 na szczyt tego wieżowca wytargali około 10 metrową szyne tramwajową tylko po to żeby ją zrzucić, przez wile lat tkwiła wbita pionowo w betonową podstawę, cała akcja trwała około 3 godzin
zarzuć linkiem do filmiku
Zawsze się zastanawiałem co można zrobić z tym gównem szpecącym panoramę miasta ktoś proponował trotyl jak widać może lepiej zrobić z tego atrakcje turystyczną
konto usunięte
2012-11-22, 11:14
@ Bel
Jeżeli chodzi Ci o tą z pierwszego filmu to Trent Reznor & Karen O - Immigrant Song
W oryginale wykonywana oczywiście przez Led Zeppelin
zarzuć linkiem do filmiku
To bylo 20 lat temu, widziałem to a nie oglądałem na YT, niestety też nie nagrałem bo nie wziąłem ze sobą komórki
bishfinger, z tego co piszesz wynika ze znasz ten wiezowie4c od podszewki...

. Mam nadzieje ze nie byles jednym tych w ktorych towarzystwie robilo sie wyjscia awaryjne z podziemii owego wiezowieca...