chińska produkcja - gdyby takimi kijami grali na prawdę to stosy drzazg leżałyby naokoło
podpis użytkownika
Rock.

"baseball' jest to dyscyplina sportowa, ewentualnie piłka... A to czym on uderzał to się nazywa kij baseball'owy..

Stworzony specjalnie dla kibiców polskiej reprezentacji piłki nożnej

podpis użytkownika
RIP Chuck Schuldiner
Szkoda że nie rozbił tego kineskopu. Zobaczylibyśmy piękną bombę implozyjną. Odłamki szkła wbijające się w ciało idioty, który spał na lekcjach fizyki. Usłyszelibyśmy okrzyk bólu i zdumienia, a tak cóż pozostało ... tylko marzyć

@avalanch, to przeciez ujęcia z klipu, na dole masz odnośnik.
@kom5 tobie polecam nie mędrkować jeżeli nie masz racji i też sprawdzić klipona, gdzie typek rozp🤬ala ten telewizor siekierą (jak widac po nieudanej probie zrobienia tego b-batem). stwierdzono brak "bomby implozyjnej" na wyłączonym telewizorze przygłupie. Boże skąd wy się bierzecie?
@kom5 tobie polecam nie mędrkować jeżeli nie masz racji i też sprawdzić klipona, gdzie typek rozp🤬ala ten telewizor siekierą (jak widac po nieudanej probie zrobienia tego b-batem). stwierdzono brak "bomby implozyjnej" na wyłączonym telewizorze przygłupie. Boże skąd wy się bierzecie?

avalanch, ciesz się, że twoi starzy cię utrzymują nierobie.
bacus słabe
to szczyt twoich możliwości ?? masz pifko na zachętę
seth222@ nie wchodziłem na YT żeby zobaczyć co to gdzie to

seth222@ nie wchodziłem na YT żeby zobaczyć co to gdzie to

Bejsbolem to sobie mogą. Ja kiedyś próbowałem rozj🤬 stary monitor takim przedpotopowym żelazkiem (jakies 10kg) waląc z czubka i nawet go nie zarysowałem