👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
basejumping juz minął w sadolowej modzie.. go fuck something different.

albo goście mają jaja albo nie mają mózgu o.o ja stawiam na to drugie ...

@emilwkpg
You are a fucking joke.
@emilwkpg
You are a fucking joke.
You are a fucking joke.
@emilwkpg
You are a fucking joke.
było, mimo to, zajebiście sie na to Patrzy nawet po raz kolejny

Żeby móc uprawiać ten sport trzeba odbyć kolosalną ilość zwykłych skoków spadochronwych.
I po raz setny...To NIE JEST base jumping tylko wingsuit flying.
I po raz setny...To NIE JEST base jumping tylko wingsuit flying.

kurs spadochroniarski
Base Jumping
I dopiero Wingsuit
+ przeszkolenia indywidualne z instruktorem
Base Jumping
I dopiero Wingsuit
+ przeszkolenia indywidualne z instruktorem
żeby się w to bawić to nie jaja są potrzebne tylko kupa hajsu, i tyle
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie