lepsze niż oryginał, ale i tak denne... szkoda, że "śmieszność" niektórych filmików polega tylko na k🤬ieniu...
Dobrze, że zobaczyłem fragment na sadisticu. Przynajmniej im nie nabiję oglądalności na yt. Bo muszę przyznać że bardzo c🤬jowe.
podpis użytkownika
facebook.com/odlewadoprawa/?fref=ts
ppm napisał/a:
Jak ja tej baby nie lubię.
Czy ty to w ogóle czaisz, k🤬a, rudy c🤬ju?

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...

co to jest k🤬a?
napój dziecka...
to tam k🤬a?
dziękuje, do widzenia
napój dziecka...
to tam k🤬a?
dziękuje, do widzenia

Ja p🤬le! Jest taka prawdziwa, jak spelnione obietnice Donalda!

Może i humor nie jest najwyższych lotów, ale momentami się uśmiechnąłem. Co jak co ale Halinka całkiem dobrze gra uciśnioną żonę męża despoty i ta jej powaga jak Baśka rzuca k🤬ami, bezcenna

Nie wiem czemu ludzie się nią jarają ? Jest komunistyczną staruchą która p🤬li od rzeczy i zarabia na idiotyzmach które tworzy..... Zwykła bambera i tyle.

Co za żal... Jak można mieć takie stare meble? Co to za bryny tam mieszkają?!
Ech, irytująca jest ta baba. Podtrzymywanie jej życia w sieci, aż się prosi o internetową eutanazje - odciąć od internetu.
Ech, irytująca jest ta baba. Podtrzymywanie jej życia w sieci, aż się prosi o internetową eutanazje - odciąć od internetu.

Są całkiem śmieszne momenty, ale zdecydowanie za mało "yntelygientnego" humoru, a za dużo k🤬a, k🤬a, jap🤬le

1 część była dużo lepsza
Szkoda bo myślałem ze znowu zaczne baśke oglądać
i nie będzie już naciąganych odcinkow na siłe
chociaż jeden tekst dobry " co to to jest ? " - " to jest mój mąż"
Szkoda bo myślałem ze znowu zaczne baśke oglądać
i nie będzie już naciąganych odcinkow na siłe
chociaż jeden tekst dobry " co to to jest ? " - " to jest mój mąż"