Mój nowy IPhone 5 jest rewelacyjny! Piszę z niego tego posta. Tylko bateria jest nieco sła
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
@up i @upup
a wy wiecie, że enter to też jest przycisk na klawiaturze?
a wy wiecie, że enter to też jest przycisk na klawiaturze?
Uważam, że nabywcy Srajfona 5 nie piszą postów na sadistic, przeżywają orgazm stulecia i nie są w stanie dojrzeć literek na ekranie
@mesiash - Enter to wejście po angielsku. Widziałem go przy windzie ale po co mu winda do iphona?
Żal Ci dupę ściska że Cię nie stać z kieszonkowego? Przecież iphone 5 ma baterię lepszą od SGS 3
anandtech.com/show/6330/the-iphone-5-review/13 tu masz średni czas pracy na bateri różnych urządzeń porównany.
Osobiście nie mam iphone żadnej generacji (miałem kiedyś 4g) ale znajomy ma 5 i nie narzeka na baterie, cudów nie ma ale u konkurencyjnych smartfonów to podobnie wygląda.
anandtech.com/show/6330/the-iphone-5-review/13 tu masz średni czas pracy na bateri różnych urządzeń porównany.
Osobiście nie mam iphone żadnej generacji (miałem kiedyś 4g) ale znajomy ma 5 i nie narzeka na baterie, cudów nie ma ale u konkurencyjnych smartfonów to podobnie wygląda.
Może nie doczytałeś ale nie mam iphone.
Za to w przeciwieństwie do was miałem okazje korzystać z paru i nie rozumiem tego hate'u
Za to w przeciwieństwie do was miałem okazje korzystać z paru i nie rozumiem tego hate'u
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie