Gada w miarę dobrze...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
I przez takie myślenie mamy tak jak mamy, srają na nas ale po co narzekać, przynajmniej ciepło jest
wiesiors4 napisał/a:
No tak, w końcu jak można biednego towarzysza Tuska obrażać...![]()
To pojedź sobie do Rosji, pobserwuj to ci od razu morda zmięknie. Putin to normalny, uwielbiany przez prawosławnych klechów dyktator.
Jaki kraj taki Batman...
Jakoś takie jego gadanie w tym śmiesznym stroju sprawia,że przynajmniej dla mnie nie brzmi on poważnie.
Jakoś takie jego gadanie w tym śmiesznym stroju sprawia,że przynajmniej dla mnie nie brzmi on poważnie.
Nasz batman porównuje Polskę do zacofanych krajów, a powinien właśnie do rozwiniętych. Wg niego dobrze jest jak jest i lepiej się nie rozwijać bo inni mają gorzej ?
Myślę że Batman jest na usługach rządu:) A miał walczyć z bezprawiem:(
Źle w Polsce jest? Mi się wydaje, że dobrze. Skoro naród nic nie robi, no to chyba nie jest źle. Narzekać, to się narzeka wszędzie, choć w Polsce wiadomo, najwięcej, ale nie widzę, żadnych masowych oburzeń narodu, który demonstruje to na ulicach, a jedynie w komentarzach na internetach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie