👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

20 lat temu takie rzeczy się w Deluxe Pancie na Amidze 500 robiło pixel po pixelu.
oskiboski napisał/a:
Narodził się nowy miszcz fotoszopa....
mistrz jest tylko jeden... i nie fotoshopa a painta

miałĘ kiedyś kolege od rowerów....
...a teraz na hasło "Kolarz"/
//...to mu z pędzla kapie
'Przed napisaniem komentarza zapoznaj się z regulaminem serwisu""
- miło mi ...Kuba
- regulamin...tez miło
...a teraz na hasło "Kolarz"/
//...to mu z pędzla kapie
'Przed napisaniem komentarza zapoznaj się z regulaminem serwisu""
- miło mi ...Kuba
- regulamin...tez miło

@up jest istotna różnica miedzy klejeniem zdjec a speedpaintingiem m.in. w speed paincie tworzy sie od podstaw a to co Ty wstawiłeś to zwykłe kopiuj wklej

@~Anonymous~
Oglądając tutorial tego dzieciaka cały czas zastanawiałem się co to za postać po prawej stronie... w końcu mnie olśniło
Oglądając tutorial tego dzieciaka cały czas zastanawiałem się co to za postać po prawej stronie... w końcu mnie olśniło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie