👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Właśnie wyłączyłem BF'a 2, wbijam na sadola a tu znowu BF2... On mnie chyba prześladuje a to oznacza, że trzeba znowu zagrać.

A tam marudzicie, grałem w 2, 3 i 4 i jak na razie czwórka najlepsza moim zdaniem, choć tęsknie za niektórymi mapami, ale te nowe też dają radę

BF 1942 i 2 były kozackie, ostatnio sobie odpaliłem dodatek do pierwszego call of duty - united offensive i jak się okazuje był dłuższy i dużo lepszy niż cała trylogia modern warfare. Stare gry to magia.
racja, bf1942 i cod 2 były bardzo dobre, teraz grywam w bf4, jak ktos gra to pisac , zagramy cos hehe

Temat już był ale jako że filmik się mi podoba i jestem fanem bfa to nie dam linka do dubla
. Łap piwo!
Spokojnie przed nami jeszcze kilka dlc gdzie w drugim mają być mapki z bf3 oby w następnych wrócili do karkanda bo niektóre były fajne

mmaakkss napisał/a:
A tam marudzicie, grałem w 2, 3 i 4 i jak na razie czwórka najlepsza moim zdaniem, choć tęsknie za niektórymi mapami, ale te nowe też dają radę
![]()
Spokojnie przed nami jeszcze kilka dlc gdzie w drugim mają być mapki z bf3 oby w następnych wrócili do karkanda bo niektóre były fajne

Blutok napisał/a:
bf1942 gnojki a nie to gowno
Taa, łapczywy na wirtualne browary antykonformisto

@greene wirtualne mnie nie interesują, jak ktoś chce postawić browara to mogę podać adres

moim zdaniem bf2 ma godnego
następcę bf p4f
a i przy okazji w bf p4f są wszystkie mapy z bf 2 tylko w polepszonej grafice no i bez tylu bugów

a i przy okazji w bf p4f są wszystkie mapy z bf 2 tylko w polepszonej grafice no i bez tylu bugów

Ja wciąż gram w BF2 i ani myślę przesiadać sie na nowsze części. Nawet teraz warto go kupić bo serwerów nie grać a wszystkie dodatki dano za darmo w patchach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie