📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:15
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Nieźle się z tego pośmiałem. BF 2142 jak dla mnie wciąż jest niepobity pod względem grywalności przez resztę gier z serii.A i theme też ma najlepszy.Jestem ciekaw co za kretyn stoi za pomysłem zeszmacenia muzycznie tej genialnej nuty w BF 3 i BF 4.
BF2 potrafiłem nucić każda melodie przed załadowaniem mapy obojętnie czy to było strike at karkand ( granade at karkand) czy Zatar westlands. BF2 najlepszy BF i do niego te mody :d
Zajebiste. Pośmiałem się, bo też tak czuję.
Ale tak na poważnie, to zacząłem grać w BF-a od BF2 i majac potem wszystkie wydania ze wszystkimi mapami, dochodzę do wniosku, że BF4 nie jest taki zły.
Ale tak na poważnie, to zacząłem grać w BF-a od BF2 i majac potem wszystkie wydania ze wszystkimi mapami, dochodzę do wniosku, że BF4 nie jest taki zły.
@marcikonik
Dzięki kolego! Zawsze grałem w to właśnie w okresie świątecznym. Wrócą dobre wspomnienia:)
Dzięki kolego! Zawsze grałem w to właśnie w okresie świątecznym. Wrócą dobre wspomnienia:)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie