👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Angel napisał/a:
"I'm choking on a big black DICK!"
Co oni jej... nasrali do buzi?
Dlatego u dentysty zawsze znieczulenie miejscowe ( z wyjątkiem szczególnie ciężkich zabiegów ale to chirurgia szczękowa) po ogólnym albo się nie obudzisz, albo zrobisz z siebie debila.

GoldRoger777 napisał/a:
@up Sądząc po jej upodobaniach, to raczej nie masz startu
![]()
Od czego jest ciemno-brązowa farba

@up
Albo odbyt.
Poza tym nie po to się gw🤬ci - żeby się o pozwolenie pytać
Albo odbyt.
Poza tym nie po to się gw🤬ci - żeby się o pozwolenie pytać

voidinfinity napisał/a:
Jako że nikt jeszcze nie napisał - to napiszę ja.
R🤬ałbym.
Strasznie niskie masz wymagania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie