👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Indyferentny
używasz zbyt skomplikowanych zwrotów, słów, oraz dużo napisałeś,
to nie forum literackie, tylko portal dla gówniarzy, którzy nie lubią czytać, niemniej zasłużone piwko,
bo nie każdemu chce się nawet myśleć po trzeciej w nocy
używasz zbyt skomplikowanych zwrotów, słów, oraz dużo napisałeś,
to nie forum literackie, tylko portal dla gówniarzy, którzy nie lubią czytać, niemniej zasłużone piwko,
bo nie każdemu chce się nawet myśleć po trzeciej w nocy

Obrotne dziewczę. Po numerze telefonu z 1-go komentarza można łatwo znaleźć jej filmiki na youtubie. Biedna nie jest, 300zł/h bez żadnego wykształcenia kierunkowego - wystarczy że przyjdzie do niej 3 zwyroli dziennie i zarobi miesięcznie z 3x tyle co dentysta. Kasy fiskalnej pewnie też nie ma, a klienci raczej nie będą się chwalili gdzie byli i ile wydali. Żyła złota.

Dwie kwestie.
1. mogła by być ładna
2. jak mnie kobieta uderzy to jej oddaje chyba ze patrz punkt 1.
1. mogła by być ładna
2. jak mnie kobieta uderzy to jej oddaje chyba ze patrz punkt 1.

wszystko ładnie pięknie... tylko dlaczego Ona jest ubrana jak ostatnia wieśniara z rodziny Andrzeja Nochala z Sosnowca ja się pytam?
chewbacca
chewbacca

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie