Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
donut 2018-03-30, 11:28 51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
p47 2018-03-30, 11:37
Z you tuba na sadistic.
Zgłoś
Slatojesos 2018-03-30, 12:32 2
Zajebista lala,dygnął mi
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2018-03-30, 13:51
Super kto co lubi Ale ja bym się nie dał przywiazac do łóżka
Zgłoś
Indyferentny 2018-03-30, 14:33 4
Taka ciekawostka na dziś, zanim to lewackie gówno wejdzie szerzej na ten portal. Znam osobiście 3 uczestników tego programu i to takich, którzy brali udział w odcinkach o nieco cięższej tematyce niż "jak schudłam 25kg". Jednym zdaniem wam powiem - większego gówna pod tępą publikę nie da się wyprodukować najwięcej ubawu dostarczają nieudacznicy w komentarzach, rozczulający się nad nieudacznikami występującymi w tym programie. Posiedzę, może jeszcze jakiś znajomy ryj pokażą w tych pseudo rozmowach w toku; wiarygodność na tym samym poziomie.

A wstawiony odcinek... o matulu, takiego pomysłu na reklamę burdelu w życiu nie widziałem...
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-30, 18:39 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
decode21 2018-03-30, 18:40 2
Takie programy mają na celu tylko podnieść samoocenę wszelkim nieudacznikom, leniom czy innym sfrustrowanym swoim życiem. Poczuć się kimś lepszym albo stwierdzić że ludzie sukcesu też mają ciężko. Popularność telenoweli Tadli z Kretem, czy programy typu rolnik szuka żony dla przykładu.
Zgłoś
tranzystor 2018-03-30, 18:49 33
Indyferentny napisał/a:

Taka ciekawostka na dziś, zanim to lewackie gówno wejdzie szerzej na ten portal. Znam osobiście 3 uczestników tego programu i to takich, którzy brali udział w odcinkach o nieco cięższej tematyce niż "jak schudłam 25kg". Jednym zdaniem wam powiem - większego gówna pod tępą publikę nie da się wyprodukować najwięcej ubawu dostarczają nieudacznicy w komentarzach, rozczulający się nad nieudacznikami występującymi w tym programie. Posiedzę, może jeszcze jakiś znajomy ryj pokażą w tych pseudo rozmowach w toku; wiarygodność na tym samym poziomie.

A wstawiony odcinek... o matulu, takiego pomysłu na reklamę burdelu w życiu nie widziałem...

Skoro nic poza materiałem z prawica.net nie odpowiada ci, to po co dokonujesz masochizmu i oglądasz takie programy?
Nie słyszałem wcześniej o tym programie, a tematyka odcinka nie jest ambitna, ale zaciekawiło mnie to. Nie wiedziałem, że są oferowane takie usługi. Co mnie bardziej zaskoczyło, że dupeczka na filmie jest na poziomie i gada przyzwoicie.
PS. W programie jest informacja, że pani oferuje obsługę straponem - może jednak się skusisz ze swoimi kolegami z ONRu w ramach walki z wszechobecnym lewactwem?
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-30, 19:58
Zgłoś
Rinko 2018-03-30, 21:57 16
Zgłoś
kondzio63221 2018-03-31, 0:59 1
Zgłoś
Lingula 2018-03-31, 1:25
Mimo ze nie mam upodoban bdsm, raczej klasyka, to taka ankieta to dobra sprawa.
Zgłoś
Indyferentny 2018-03-31, 3:31 5
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-03-31, 6:08 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem