Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-05-09, 20:58
Gdybym jeszcze ćwiczył i mu wierzył to mooooże
bulls eye nabiera nowego znaczenia
gdybyś dostawał taką kase jak On to też byś się skusił
konto usunięte
2012-05-09, 22:50
konto usunięte
2012-05-10, 6:07
Co to by było gdyby nie było wiki.
Bear.G ma konto na sadisticu,...na bank!
Może z samym zjedzeniem nie miałbym problemów, bardziej bałbym się o choroby i bakterie, jak wiadomo siedzę przed komputerkiem i mój organizm nie jest przyzwyczajony do takich ekstremalnych posiłków a Bear.. Bear ma w sobie setki szczepionek na które zapewne mnie nie stać ;>
Btw. Polecam jego książki.
a ja bardziej podziwiam ekipę, która z nim jeździ bo łazi w te same miejsca tylko ze sprzętem
konto usunięte
2012-05-10, 21:27
pewnie później wysrał to oko tak jak ta babka te kostki do gry w Backgammon
Jak się wypłoszem było to o "zakład" zjadało się glizdy z ziemią, albo zabita osę, a ten dostaje za to kasę.
Po tej minie dochodzę do wniosku że momentami jego własna głupota go przerasta
Co to za moda, żeby pisać nazwy miejsc po angielsku? o.O Nie ma polskiej nazwy "Syberia"? Czy "Siberia" to jakaś nieznana mi kraina?
Bear jak zwykle dobry.