👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ta i potem mówią ze Polacy kradną za granicą a ten z ameryki przyjechał zaraz złapał się za jakieś rury a jak śmietnika nie mógł udźwignąć to go rozsadził...
Baalp napisał/a:
I co, possałeś mu?
Mógłbyś się troche pohamować, jesteś Moderatorem i masz 22 lata człeku, takie odzywki nie przystają. Powinieneś raczej dawać przykład, a nie..
M@NIO napisał/a:
ta i potem mówią ze Polacy kradną za granicą a ten z ameryki przyjechał zaraz złapał się za jakieś rury a jak śmietnika nie mógł udźwignąć to go rozsadził...
On jest z Anglii..

Sorry brainpeal ale nie mogłem się powstrzymać przed tym komentarzem...

Płeć k4m1k4z3
Baalp, bo uważa, że zdolność uzyskiwania dostępu do budynków jest ważną częścią survivalu żołnierzy i szpiegów. umisz po angielsku?
Kamikaze, może on nie potrafi po angielsku. Ty za to, po polsku NIE UMIESZ! <lol>
Baalp, bo uważa, że zdolność uzyskiwania dostępu do budynków jest ważną częścią survivalu żołnierzy i szpiegów. umisz po angielsku?

Kamikaze, może on nie potrafi po angielsku. Ty za to, po polsku NIE UMIESZ! <lol>
A ja wam powiem, że jakby mi dobrze zapłacili i akurat byłabym pod ręką lub ktokolwiek z was by był to by o kimś z nas ten program nakręcili, o! Ja też lubię się pogapić w teleudło jak nie mam co robić albo jak mi w domu za cicho ale uwielbiać kogoś "stamtąd" mogłam do 14 roku życia, potem weszłam na wikipedię i dowiedziałam się o propagandzie i komercji...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie