Szkoda, że nie przyjechał do Łodzi. Już samo czekanie na tramwaj sprawiłoby, że ta jego sztuka przetrwania trafiła by do kosza

Chyba czas zainteresować się telewizyją. Nie słyszałem o tym wcześniej.

Baalp, bo uważa, że zdolność uzyskiwania dostępu do budynków jest ważną częścią survivalu żołnierzy i szpiegów. umisz po angielsku?

na jedno z bandyckich Osiedli Gdzie kolwiek W Polsce by pojechal
to ciekawe czy by przetrwal xD

Cały odc. jest na youtube wystarczy wpisać "Man vs Wild Bear Grylls Urban Survivor" ale po angielsku i bez napisów

k4m1k4z3, całe życie myślałem, że on jestm mistrrzem surwiwalu a nie włamań... Żołnierze inaczej zajmowaliby ten budyunek. Sposób na Makgajwera proponowany przez neigo jest dość ryzykowny, poza tym zawory goazu, butle itp byłyby pod strażą w trakcie wojny...

wolałem jak jadł piasek i mówił że jest bogaty w minerały... albo jak sikał na koszulkę i obwiązywał sobie nią głowę... A to niby co to ma być nowy MacGeyver? buuuu

konski1 napisał/a:
Widziałem go na lotnisku w Gdańsku :d
I co, possałeś mu?

Głupi program z cyrkowcem w roli głównej. W dodatku bardzo niedopracowany, nawet jak na produkcję dla mas hamerykańskich, imho :]

gupia_mapla napisał/a:
Dwa pytania: Co to i czemu nie ma tego na polskim Discovery?
Jak k🤬a nie ma jak jest "Szkoła Przetrwania" Dzisiaj masz o 19 (Odcinek w Turcji)