👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda, że nie przyjechał do Łodzi. Już samo czekanie na tramwaj sprawiłoby, że ta jego sztuka przetrwania trafiła by do kosza

Chyba czas zainteresować się telewizyją. Nie słyszałem o tym wcześniej.

Baalp, bo uważa, że zdolność uzyskiwania dostępu do budynków jest ważną częścią survivalu żołnierzy i szpiegów. umisz po angielsku?

na jedno z bandyckich Osiedli Gdzie kolwiek W Polsce by pojechal
to ciekawe czy by przetrwal xD

Cały odc. jest na youtube wystarczy wpisać "Man vs Wild Bear Grylls Urban Survivor" ale po angielsku i bez napisów

k4m1k4z3, całe życie myślałem, że on jestm mistrrzem surwiwalu a nie włamań... Żołnierze inaczej zajmowaliby ten budyunek. Sposób na Makgajwera proponowany przez neigo jest dość ryzykowny, poza tym zawory goazu, butle itp byłyby pod strażą w trakcie wojny...

konski1 napisał/a:
Widziałem go na lotnisku w Gdańsku :d
I co, possałeś mu?

Głupi program z cyrkowcem w roli głównej. W dodatku bardzo niedopracowany, nawet jak na produkcję dla mas hamerykańskich, imho :]

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie