qrwa, gimbusie jeden, nie musisz się zaraz z nami dzielić wszystkim co w sieci znajdziesz.
A teraz wyobraźcie sobie, że taki bębniarz to wasz sąsiad... już nie takie fajne co?

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Piwko za pierwszych trzeźwych i trzymających się rytmu perkusistów, których widzę od lat

Nie twierdzę, że grają słabo, ale następnym razem sprawdź dokładnie na jakim serwisie jesteś, bo chyba coraz więcej osób myli "Kwejk" z "Sadistic".
@ jaqub111
Obejrzałem całe nie wiem czemu :o
Niezłe, lepsze na żywo musi byc
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Obejrzałem całe nie wiem czemu :o
Niezłe, lepsze na żywo musi byc
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Smutas napisał/a:
qrwa, gimbusie jeden, nie musisz się zaraz z nami dzielić wszystkim co w sieci znajdziesz.
Panie, gdybyśmy się nie dzielili na tym portalu nie koniecznie wszystkim to nic byś w tym momencie nie oglądał. Zabierz swoje tłuste dupsko przed lustro i tam sobie pohejtuj w swoim gównianym odbiciu.
A Kysz

@MotoGdynia
A żebyś wiedział że na żywo lepiej. Parę razy grali we Wrocławiu i za każdym razem było zajebiście
A żebyś wiedział że na żywo lepiej. Parę razy grali we Wrocławiu i za każdym razem było zajebiście

Jak ktoś lubi takie bębniarskie dźwięki to polecam film "Drumline"