📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:55
🔥
Inżynier wyskoczył z bejsbolem do Polaka
- teraz popularne

Mam nadzieję, że nie zaoferują mu pracy na Morzu Śródziemnym.
Ale jak ładnie dał się odholować, zero paniki. Widziałem już psy, które w wodzie podtapiały pływających.

geminisaga napisał/a:
@up
Nie wiem czy mogę Ci wierzyć. Jesteś expertem?
Mam psa i akwarium. Zdecydowanie jestem ekspertem.

józekdeluxe napisał/a:
Mam psa i akwarium. Zdecydowanie jestem ekspertem.![]()
Nie uwierzę, dopóki nie nagrasz tego

@Loaloa Twój ojciec pewnie myśli teraz to samo o tobie kiedy jest zmuszony cię oglądać.

Loaloa napisał/a:
Mógł kundla zastrzelić.
Szkoda jak Twój stary strzelał podczas kopulacji w twoją matke wyszło takie coś jak ty
Żeby miec ból odbytu po tak oczywistym trollingu oczywistego trolla czyli loaloa to trzeba miec IQ ameby. Gosc pewnie ma z was niezłą polewkę. Odpowiadajcie mu dalej.

dalczego nie moge komentowac tego tematu
Teraz mogę.. więc Angel po co takie coś wstawiasz? ani to śmieszne ani fajne ani ciekawe tylko pokazuje to,że człowiek upadla się ... mógłby się uczyć od zwierząt.. takie męczarnie. Staję Ci jak to oglądasz czy stajesz się mniej rudy ? wytłumacz mi.
Teraz mogę.. więc Angel po co takie coś wstawiasz? ani to śmieszne ani fajne ani ciekawe tylko pokazuje to,że człowiek upadla się ... mógłby się uczyć od zwierząt.. takie męczarnie. Staję Ci jak to oglądasz czy stajesz się mniej rudy ? wytłumacz mi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie