Strażak z Miami uratował psa który od kilkudziesięciu minut próbował wydostać się z wody.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-07-28, 13:18
Mam nadzieję, że nie zaoferują mu pracy na Morzu Śródziemnym.
Ale jak ładnie dał się odholować, zero paniki. Widziałem już psy, które w wodzie podtapiały pływających.
@up
Nie wiem czy mogę Ci wierzyć. Jesteś expertem?
konto usunięte
2017-07-28, 14:03
geminisaga napisał/a:
@up
Nie wiem czy mogę Ci wierzyć. Jesteś expertem?
Mam psa i akwarium. Zdecydowanie jestem ekspertem.
konto usunięte
2017-07-28, 15:28
józekdeluxe napisał/a:
Mam psa i akwarium. Zdecydowanie jestem ekspertem.
Nie uwierzę, dopóki nie nagrasz tego
konto usunięte
2017-07-28, 16:21
Mógł kundla zastrzelić.
konto usunięte
2017-07-28, 16:47
@Loaloa Twój ojciec pewnie myśli teraz to samo o tobie kiedy jest zmuszony cię oglądać.
konto usunięte
2017-07-28, 17:29
Loaloa napisał/a:
Mógł kundla zastrzelić.
Szkoda jak Twój stary strzelał podczas kopulacji w twoją matke wyszło takie coś jak ty
Żeby miec ból odbytu po tak oczywistym trollingu oczywistego trolla czyli loaloa to trzeba miec IQ ameby. Gosc pewnie ma z was niezłą polewkę. Odpowiadajcie mu dalej.
konto usunięte
2017-07-28, 23:06
dalczego nie moge komentowac tego tematu
Teraz mogę.. więc Angel po co takie coś wstawiasz? ani to śmieszne ani fajne ani ciekawe tylko pokazuje to,że człowiek upadla się ... mógłby się uczyć od zwierząt.. takie męczarnie. Staję Ci jak to oglądasz czy stajesz się mniej rudy ? wytłumacz mi.
~DMT
2017-07-28, 23:32