Dron filmowy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
ameryka inwestuje miliony w bojowe drony.a pokonasz je zwykłym konfetti.podejrzewam że rzuciłbyś w niego gazetą i jak byś trafił w śmigło to też by spadł.
Dj chciał lecieć zaraz za dronem Ale nie udało mu się wystartować (Za wolno skrzydlami machal)
jbone napisał/a:
nie chodzi mi o reapery lub predatory które latają kilometr nad ziemią chodzi mi o te 4 śmigłowe gówienka bo takie też mają na wyposażeniu tłuku.
Pieprzysz kocopoły i nie wiesz jak się z tego wybronić. Maszyna bojowa ma na wyposażeniu uzbrojenie (armata, karabin maszynowy itp). 4-śmigłowe gówienko to co najwyżej dron rozpoznawczy z kamerą na wyposażeniu.
Kuchnie polową do gotowania bigosu i grochówki też nazwiesz bojową?
jbone napisał/a:
ameryka inwestuje miliony w bojowe drony.a pokonasz je zwykłym konfetti.podejrzewam że rzuciłbyś w niego gazetą i jak byś trafił w śmigło to też by spadł.
To był Amerykański Dron Bojowy? Zapewniam cię że technologia USA w Dronach czy to Robotyce czy Laserach czy innych broniach i technologiach przyszłości stoi na poziomie o lata świetlne oddalonym od Rosji czy tym bardziej Chin. W przekazie oficjalnym oczywiście bo nie oficjalnie dla potencjalnego agresora mają jak zwykle przygotowane niespodzianki typu Hiroszima i Nagasaki ale w jakimś nowym zaskakującym wykonaniu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie