Za to w oddziale piechoty mógłby zasłonić własnym ciałem trzech towarzyszy przed ogniem wroga. Więc jakąś tam wartość bojową ma.
Cezzar napisał/a:
Ciekawe co by się stało jakby go zamknęli tą klapką xD
Byłby zamknięty?
TwójCzarnyPan napisał/a:
Za to w oddziale piechoty mógłby zasłonić własnym ciałem trzech towarzyszy przed ogniem wroga. Więc jakąś tam wartość bojową ma.
Chyba by musieli spaślaka przed sobą pchać na deskorolce żeby to miało sens

Ciekawe gdzie zmieszczą amunicję?
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
TwójCzarnyPan napisał/a:
No mógłby, ale nie zasłoni bo nie dobiegnie nawet do rowu.
To jest jeden z tych którzy zawsze zostają styłu spowalniają załogę i narażają na większe niebezpieczeństwo.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Przynajmniej odważny bo chce walczyć nie tak jak inni widlarze 😆
Damianos88 napisał/a:
Przynajmniej odważny bo chce walczyć nie tak jak inni widlarze 😆
Zwabili go kiełbasą...
Quassar napisał/a:
No mógłby, ale nie zasłoni bo nie dobiegnie nawet do rowu.
To jest jeden z tych którzy zawsze zostają styłu spowalniają załogę i narażają na większe niebezpieczeństwo.
No to trzeba trzymać z tyłu, niech zasłania broniących się przed atakiem. Albo blokuje wejście do bunkra. Tyle możliwości.

Będzie robił za wabik na drony, przy takiej masie to nawet kilka dronów mu krzywdy nie zrobi