Przed wakacyjnym wyjazdem do Turcji powiedziałem żonie że niestety będzie musiała cały czas chodzić w burce.
- Dlaczego, aż tak źle się tam teraz dzieje? - zapytała
- Nie, po prostu paskudnie wyglądasz, a nie chcę sobie robić wstydu przed c🤬tymi.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zawsze zastanawia mnie fenomen siedzenia z babom, która ci się nie podoba.
konto usunięte
2015-08-17, 10:02
Po prostu sam jest brzydki / tępy / niedorajdą życiową i na nic lepszego nie może sobie pozwolić
konto usunięte
2015-08-17, 10:24
Kawał kawałem, a na życzenie Szejków ładne Polki - "modelki" przebywają tam w burkach, klatkach, z dildo w dupie, czy z kupą na twarzy i czego jeszcze sobie klient zażyczy...
konto usunięte
2015-08-17, 15:20
Wasze matki, żony i siostry pójdą do łóżka z każdym śniadolicym typem i musicie się z tym pogodzić. Nie wiem czy bardziej jest to wrodzone kurewstwo Polek, czy po prostu nie mogą patrzeć na wasze polackie zapijaczone ryje.
konto usunięte
2015-08-17, 16:57
Cytat:
Fakt, że wielu Polaków mogłoby zadbać bardziej o wygląd i kulturę.
Właśnie o tym napisałem, a ty mi tu pyskujesz. Do kuchni szmato, a nie z dorosłymi w internecie się kłócić.
@up, jak ty jesteś dorosły i rzucasz takie teksty to nie tyle współczuje twoim rodzicom (w końcu całe życie z nieudacznikiem pod jednym dachem) ile mam do nich żal i pretensje bo wypuścili w świat takie gówno.
Ojej, przejęłam się

Jesteś taki męski
Nigdy , przenigdy nie można wstydzić się własnej baby przed obcymi- w domu rób sobie co chcesz, na zewnątrz pamiętaj, że to jednak twój wybór i dosrywając jej, dosrywasz sobie