📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

film jak dla mnie był ok, ale nie kminię sensu postu, w którym autor wrzuca kilka plakatów promujących film i tyle.

@up bo wyglądają fajnie?
Po za tym nie kminię , jak coś nie jest brutalne to ludzie się buzują , jak jest brutalne to ludzie się buzują. Hmm myślę nad rozwiązaniem , może po prostu znajdźcie sobie zajęcie gdzie się odstresujecie? Np zrywanie kory z drzew albo rzucanie kamieniem do góry. No sam nie wiem...
Po za tym nie kminię , jak coś nie jest brutalne to ludzie się buzują , jak jest brutalne to ludzie się buzują. Hmm myślę nad rozwiązaniem , może po prostu znajdźcie sobie zajęcie gdzie się odstresujecie? Np zrywanie kory z drzew albo rzucanie kamieniem do góry. No sam nie wiem...
Kurde gdyby gdzieś te plakaty można było zdobyć to bym se na ścianie walną.

Podobno są to niepublikowane plakaty stworzone przez ekipę produkcyjną.

Właśnie dziadek dałby mi granat, żebym ci go wsadził w mordę i patrzył jak srasz pod siebie w ostatnich sekundach życia.
a jeszcze wczesniej swoj mundur z nazistowska gapa abys mogl sie poczuc jak on w tych latach

Akurat mundur miał Wojska Polskiego, został wzięty do niemieckiej niewoli ale mówił że takiego szczęścia w życiu nie doświadczył. Gdyby trafił do radzieckiej umarłby w łagrach, a w niemieckiej traktowali go na równi z sobą, za prace jaką wykonywał dla III Rzeszy dostawał pieniądze za które bez problemu mógł się utrzymać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie