Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
Benkard
S.T.U_Cummins • 2017-05-11, 16:39
-To twój syn?
-Nie, mój pasierb, kocham go jak swojego syna.
-Ale przecież ze swoją partnerko jesteś tak długo jak tylko pamiętam.
-Tak, ale mieliśmy przerwę w związku w tym czasie trafiła na nieodpowiedzialnego faceta. A okazało się że jest w ciąży jak byliśmy znowu razem.
-A to cudowny gest z twojej strony. Ile czasu trwała wasza rozłąka?
-Tyle co moja zmiana, 8 godzin + czas dojazdu.
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2017-05-11, 16:50 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-11, 17:01 5
Polskiego się naucz głąbie!
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-11, 17:40 67
Cytat:

Benkard

Bez kitu. Jak mi wyślesz swój adres na PW to ja ci wyślę słownik języka polskiego pocztą tak jak ratoshiemu wysłałem karton sucharów...
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-11, 17:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krzychu6 2017-05-11, 17:56 10
Velture napisał/a:

Bez kitu. Jak mi wyślesz swój adres na PW to ja ci wyślę słownik języka polskiego pocztą tak jak ratoshiemu wysłałem karton sucharów...

Jaki temat mam założyć, żebyś i mnie coś wysłał?
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-05-12, 6:22 3
krzychu6 napisał/a:

Jaki temat mam założyć, żebyś i mnie coś wysłał?

...moze cos o seksie analnym z afromurzynem...?
Zgłoś
m7eznb 2017-05-12, 7:31
Velture
o co tobie chodzi? nie widziałeś benkardów wojny?
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-12, 9:57 7
@up
Nje oglondam takih żeczy.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-12, 10:20 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-12, 10:23
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-12, 10:31 2
Zgłoś
Gizmolka 2017-05-12, 16:17
Nie chce mi się szukać, ale są gdzieś wyniki badań, jaki % facetów wychowuje nieswoje dzieci Kobiety też nie sa do końca pewne czy wychowuja swoje dzieci, bo mogli im podmienić w szpitalu, ale to znikomy procent, w porównaniu do "kukułczych dzieci facetów
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-12, 16:30 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-12, 18:39 3
Velture napisał/a:

Kolejny unboxing nadchodzi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem