Naśmiewanie się z najwybitniejszego fizyka teoretycznego dzisiejszych czasów jest dla mnie nie na miejscu -.- Nie chciałbyś mieć stwardnienia rozsianego, uwierz (czy c🤬j wie co tam) i komunikować się z innymi za pomocą policzka.
Swoją drogą j🤬iec wg. lekarzy miał umrzeć już kilkadziesiąt lat temu.
Swoją drogą j🤬iec wg. lekarzy miał umrzeć już kilkadziesiąt lat temu.
podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"

@up
Miał umrzec ale teoretycznie. Na szczęście jest lepszym teoretykiem niz lekarze
Miał umrzec ale teoretycznie. Na szczęście jest lepszym teoretykiem niz lekarze

mikel1994 napisał/a:
Naśmiewanie się z najwybitniejszego fizyka teoretycznego dzisiejszych czasów jest dla mnie nie na miejscu -.- Nie chciałbyś mieć stwardnienia rozsianego, uwierz (czy c🤬j wie co tam) i komunikować się z innymi za pomocą policzka.
Wracaj na komixxy.
@mikel1994 Ci się chyba sadistic z mistrzowie.org pomyliło, radzę nie przeglądać dalej galerii bo możesz się mocnej oburzyć

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
@mikel1994 daj se chłopie na luz, a co do jego wybitności, jest jednym z najlepszych z żyjących fizyków, ale stawianie go wysoko ponad innymi wg mnie jest głupotą. skoro tak się tym interesujesz to jestem ciekaw czy wymienił byś jeszcze kilku fizyków.
a co do obrazka, śmieszny jest i c🤬j,
sadol schodzi na psy z uwagi na zwiększającą się popularność, czego najlepszym przykładem jest mikel (gdybyś tutaj wszedł dobrych parę miesięcy temu to dopiero miałbyś się czego czepiać)
a co do obrazka, śmieszny jest i c🤬j,
sadol schodzi na psy z uwagi na zwiększającą się popularność, czego najlepszym przykładem jest mikel (gdybyś tutaj wszedł dobrych parę miesięcy temu to dopiero miałbyś się czego czepiać)
Założę się, że on sam się z tego śmieje
Jacy moderatorzy tacy userzy.

podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
Mnie to nie śmieszy, ta piosenka jest c🤬jowa jak sam c🤬j. A Hawkingowi możecie co najwyżej buty wypucować.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

@up
A na c🤬j mu buty skoro jest sparaliżowany i siedzi na wózku?
A na c🤬j mu buty skoro jest sparaliżowany i siedzi na wózku?
mikel1994 napisał/a:
Nie chciałbyś mieć stwardnienia rozsianego
jak by nie kruszył viagry to by się nie nabawił stwardnienia rozsianego... sam się o to prosił

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.