📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aż mi przypomniałeś że nie mam żadnego zamknięcia (korek bez kluczyka) a bak na 70L

kothletino napisał/a:
Wy tu śmieszkujecie a wacha leci jak poj***na do góry, codziennie cena rośnie. Ludzie na najniższej krajowej (a tych jest w ch*j) nie będą w stanie kupić 2 litrów benzyny za godzinę swojej pracy, taka prognoza na kwiecień.
Bedzie bieda. Covid zdemolował gospodarki od wewnątrz, a teraz wojna, która nei wiadomo jak długo potrwa.
Pytanie.... Co potem?
darayavahus napisał/a:
Bedzie bieda. Covid zdemolował gospodarki od wewnątrz, a teraz wojna, która nei wiadomo jak długo potrwa.
Pytanie.... Co potem?
Znowu Covid odmiana Turbocovidotron 2025
darayavahus napisał/a:
Pytanie.... Co potem?
Potem? Wystrzelą grzyby, a my zamienimy się w metaliczne obłoki energii. Byle szybko i bezboleśnie.
Jeśli pod bakiem jest założona kilkumilimetrowa płyta pancerna to rzeczywiście to ma sens.
Może i wstawil pancerny zamek, ale zapomniał o zawiasach, które można wyrwać śrubokrętem

smiejecie się a u mnie na dzielnicy już ludzie zgłaszają poprzebijane baki.
Morawiecki 6.6.20 powiedział co się dzieje na naszych oczach. Jeśli komuś trzeba tłumaczyć co, to o ile mi wiadomo - na rozkminianie cen paliw jest za późno. Siedzieli w domach i brali hajs za nic. Ale kończy się sielanka... Miłego polerowania miski do ryżu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie