podobno czyms metalowym
najsmieszniejsze jest to ze rzucil go jakis debil co sie leczy od 10 lat u psychiatry
i gowno mu zrobią

najsmieszniejsze jest to ze rzucil go jakis debil co sie leczy od 10 lat u psychiatry

K🤬a, a jak ja bym tak dostał to by takiego rozgłosu nie było. Ja p🤬le, ale mu się stało, zaraz chyba umrze. Pozamykajcie wszystkie drogi żeby mógł spokojnie dojechać do szpitala
Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
podpis użytkownika
"Zbrodnia to czyn nie idea.Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."

bitch napisał/a:
K🤬a, a jak ja bym tak dostał to by takiego rozgłosu nie było.
Też jesteś premierem?

Lashlo, nie ale człowiekiem
Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
podpis użytkownika
"Zbrodnia to czyn nie idea.Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."

Bitch ma racje , jak wczoraj oglądałem wiadomości to tak sobie pomyślałem że z takiego premierka robią aferę, że to akt terroru i w ogóle, a jak ktoś by mi złamał dwa zęby i nos metalowym przedmiotem to by najwyżej gościa skarcili słownie, wiem że to osoba publiczna i w ogóle ale może niech sprawiedliwie sądzą szarych obywateli a nie mają pretensji że oni wolą się sądzić sami...
pozdro
pozdro
Stawiam, że to był ojciec jednej z małolatek Silvio

podpis użytkownika
KOKS DZ🤬KI LASERY

obrotowy napisał/a:
Bitch ma racje , jak wczoraj oglądałem wiadomości to tak sobie pomyślałem że z takiego premierka robią aferę, że to akt terroru i w ogóle, a jak ktoś by mi złamał dwa zęby i nos metalowym przedmiotem to by najwyżej gościa skarcili słownie, wiem że to osoba publiczna i w ogóle ale może niech sprawiedliwie sądzą szarych obywateli a nie mają pretensji że oni wolą się sądzić sami...
pozdro
ale p🤬lisz. jebne ci w kły jakims ciezkim przedmiotem, bedziesz mial to sfilmowane plus milion swiadkow, do tego obdukcja i napewno jedyna kara bylo by upomnienie slowne

Berlusconi ma u mnie zajebistego plusa za tekst o tym, ze tylko fiuty glosuja na lewice

ale takiemu tuskowi by sie przydalo

podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
dobrze sk🤬ielowi.
ale szkoda mi tego kolesia, który rzucił - nie dość, że zrobili z niego psychola, to terrorystę
ale szkoda mi tego kolesia, który rzucił - nie dość, że zrobili z niego psychola, to terrorystę