👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:38 - Kaloryfery, wózki inwalidzkie i podobne sprzęty widywałem, ale skąd oni wzięli ponton na imprezie?

niektóre starsze od ciebie uploaderze ale i tak miło się patrzy jak innym dzieje się krzywda...

Powiedzcie mi ktoś, czy akcja z 0:50 to fake czy nie? Jak to się skończyło? Nie mogę znaleźć informacji na temat tego wypadku...
baddave napisał/a:
niektóre starsze od ciebie uploaderze ale i tak miło się patrzy jak innym dzieje się krzywda...
Czy tak stare to nie powiedziałbym, ale cieszę się, że się cieszysz, że innym dzieje się krzywda

Pomijając jakieś nudne wypadki deskorolkowe i rowerowe to nawet śmieszne. Nie wiem po co wrzucają zwyczajne wypadki do takich kompilacji, IMO to ma być śmieszne ze względu na ludzką głupotę i pomysły a nie że ktoś nie trafił na deskę...
Tak w ogóle to pisać bez błędów bo ma być "be quiet ginger.". A później siedzi na głównej taki rażący w oczy byk.
Lasarr napisał/a:
hahahahaha "be quite ginger" xD
Be quiet, a nie quite.

Lasarr napisał/a:
hahahahaha "be quite ginger" xD
"quite" czy "quiet" ?
Kto daje za to piwa ??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie