01:20 aż monitor oparskałem.Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym meczem NBA ??
A na końcu nawet Polski akcent ...Piwko leci
A na końcu nawet Polski akcent ...Piwko leci

2:32 - w GTA można było ustabilizować samochód strzałkami w bok

Na tym meczu koszykówki to chodzi o to że ten w białej koszulce wrzucił do złego kosza? Nie czaję :c

1:06 miałem raz podobną sytuacje jak zap🤬lałem na rowerze do szkoły, bo byłem spóźniony i miałem zepsute hamulce. Było takie wąskie przejście i zza rogu wyszła jakaś dziewczyna, której wcześniej nie widziałem, nie zdążyłem wyhamować i w nią wiechałem z pełną prędkością, odrzuciło ją na kilka metrów... Było mi strasznie głupio i nie wiedziałem jak sie zachować więc ją przeprosiłem, ale z racji tego że się spieszyłem do szkoły zap🤬lałem dalej w strone słońca...
Ostatnia akcja:
A tramwaj to na pewno czwóreczka.
Ja to jestem...

A tramwaj to na pewno czwóreczka.
Ja to jestem...
PiotrekStW napisał/a:
1:06 miałem raz podobną sytuacje jak zap🤬lałem na rowerze do szkoły, bo byłem spóźniony i miałem zepsute hamulce. Było takie wąskie przejście i zza rogu wyszła jakaś dziewczyna, której wcześniej nie widziałem, nie zdążyłem wyhamować i w nią wiechałem z pełną prędkością, odrzuciło ją na kilka metrów... Było mi strasznie głupio i nie wiedziałem jak sie zachować więc ją przeprosiłem, ale z racji tego że się spieszyłem do szkoły zap🤬lałem dalej w strone słońca...
h🤬j nas to obchodzi
podpis użytkownika
husar