Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Best News Fail Compilation 2013
TomdeX • 2013-01-20, 22:02
Czyli dość duży zbiór wpadek podczas programów w telewizji... Sam wielu nie widziałem, więc się z wami dzielę

podpis użytkownika

Życie jest sadistic.
Zgłoś
albineek 2013-01-20, 22:51 2
4:41 buahaha
Zgłoś
r1mel 2013-01-21, 3:42 3
5:30 zacny tylek
Zgłoś
P................7 2013-01-21, 7:32
r1mel napisał/a:

5:30 zacny tylek

Teraz wszyscy przesunęli na 5:30 olewając reszte filmu

Panowie znów fałszywy alarm, dupy, cycków nie widać, wychodzimy
Zgłoś
masejj 2013-01-21, 8:38 2
Jak widzę takie małpy jak te na końcu to mnie telepie,

Nie miałem nic do czarnych, naprawdę, aż do czasu kiedy spędziłem wakacje na zarobkowaniu na wyspie ... Trafiła mi sie spoko fucha, na lotnisku w Londynie, dużo różnych kolorów ludzi, ciapate ( to w sumie juz 70% ludności w anglii swoją drogą też gnój ale jeszcze w miare), latynosi i japońce ( chyba najmniej problemowa rasa ), i najgorsza szarańcza jeba** cz🤬chy, wszędzie zawsze pierwsi jak coś jest za darmo, pchają te swoje dupska gdzie tylko się da, a jak przyjdzie za coś zapłacić to awanture robi i sie drze jakby conajmniej u siebie byli i jeszcze patrzą na Ciebie jak na psa, no kur** nóż sie w kieszeni otwiera sam, a i jeszcze nie możesz na nich powiedzieć że są "black people" tylko kurna ten nigeryjczyk ten kenijczyk ten jeszcze c🤬j wi jaki bo jak mu powiesz że jest czarny to kurna rasita...

Z zarobku wróciłem z bagażem doświadczeń i ze swoim własnym twierdzeniem

Im ciemniejszy, Tym gorsze scierwo.
Zgłoś
h................3 2013-01-21, 9:34
a u nas tylko Orłoś żarcikiem nap🤬la
Zgłoś
j................l 2013-01-21, 11:36
Każdy cyrk ma swoje małpy, małpy reprezentujące ten ostatni gatunek to najgorsze gówno , ścierwo i syf jaki może chodzić po naszej Matce Ziemi , rudych, czarnych, cyganów i talibków wp🤬liłbym w jedno miejsce, jebnął atomówkę i niech żrą glebę ....
Zgłoś
s................k 2013-01-21, 14:55
1:28 dwa zydki?
Zgłoś