Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Best UFO sightings lipiec 2012
konto usunięte • 2012-08-09, 0:53
Całkiem realistyczne zdjęcia i filmy z widzeń UFO, zrobione 1-31 lipca 2012 roku na całym świecie.
Kilka filmów mnie naprawdę przekonało.

W tle słychać całkiem przyjemny kawałek muzyki symfonicznej, w pewnych kręgach uznany wręcz za kultowy:
Merry Christmas Mr Lawrence by Ryuichi Saka-moto

Całość nieźle się harmonizuje i odpręża umysł przed wnioskami.

Enjoy.

Pobrane:
AnonymousFO.com
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wciazszukam 2012-08-09, 19:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MaestroRCS 2012-08-09, 20:41
dumad napisał/a:

pierwsze co pokazują na tym zdjęciu z wieżowcem jest to samolot lecz fotograf zastosował (jak to w nocy bywa) dłuższy czas naświetlania żeby efekt był super i żeby było widac te smugi świateł skierowane w niebo. dla uproszczenia naciskam spust, zdjęcie zostaje tworzone po czym migawka się zamyka i zdjęcie gotowe. co za tępaki robili ten film

(...)

Te smugi światła to nie "efekt specjalny", a promienie lasera, zaś sam budynek to londyński Shard London Bridge (jak zresztą jest napisane), obecnie najwyższy budynek w Europie. Budynek został otawrty 5 lipca br. a podczas uroczystości przewidziany był m.in. pokaz laserowy, gwoli ścisłości
Zgłoś
VanHelsing 2012-08-09, 20:50
@.,;:Jasiu:;,.

Ja cie błagam. Nie wrzucaj tu takich filmów. Ja wrzuciłem o masonach to mnie zhejtowali. Nie warto dla debili a porządni ludzie to jakoś znajdą. Serio wież mi, szkoda czasu.
Zgłoś
Frostbourn 2012-08-09, 21:20
Tak, sobie teraz mysle. Uklad sloneczny istnieje 5 miliardow lat. Wrzechswiat istnieje prawie 14 miliardow. Jak zaawansowane i rozwiniete musza byc cywilizacje ktore wyprzedzaja nas chocby o marnych kilka milionow lat...
Zgłoś
paczfiko 2012-08-09, 22:13
nikt z was nie zauważył ze wszystkie filmy są kręcone w nocy jak i w dzień? ciekawe czemu nie ma ich w jakąś inną porę dnia.

podpis użytkownika

<lol>
Zgłoś
LubieżnyWładysław 2012-08-09, 22:45
Widzicie zbieg okoliczności? Więcej macie na 1 stronie sadola (22:37)
Zgłoś
xsw2 2012-08-09, 22:46
@VanHelsingPL
Na pewno ci uwieŻy
Zgłoś
VanHelsing 2012-08-09, 23:22
xsw2 napisał/a:

@VanHelsingPL
Na pewno ci uwieŻy

Napisałem setki zdań dzisiaj i w jednym mam błąd. Podnieta że go znalazłeś no nie?
Zgłoś
alfo98 2012-08-09, 23:57
Szkoda, ze u siebie nigdy nie widziałem "UFO"
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-10, 0:00
A ja właśnie chciał bym spotkać tych "obcych", może oni by mnie zrozumieli :<
Zgłoś
kwk222 2012-08-10, 0:42
fajne fajne, chcę więcej
Zgłoś
irish 2012-08-10, 1:53
wychodzi na to ze ufoków jest duzo albo mają dużo modeli statków, bo każdy inny.........8)
Zgłoś
VanHelsing 2012-08-10, 1:56 1
irish napisał/a:

wychodzi na to ze ufoków jest duzo albo mają dużo modeli statków, bo każdy inny.........8)

Są 3 rodzaje a jeśli ty widzisz więcej to zapraszam do okulisty...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-10, 3:40
@up kokz666
szkoda że nie w Twoim kierunku
Zgłoś
Uechtacz 2012-08-10, 11:31
Mnie też przekonały te realistyczne filmy. Idę po wazelinę, bo w każdej chwili obcy mogą mnie porwać i wsadzić jakąś sondę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem