Całkiem realistyczne zdjęcia i filmy z widzeń UFO, zrobione 1-31 lipca 2012 roku na całym świecie.
Kilka filmów mnie naprawdę przekonało.
W tle słychać całkiem przyjemny kawałek muzyki symfonicznej, w pewnych kręgach uznany wręcz za kultowy:
Merry Christmas Mr Lawrence by Ryuichi Saka-moto
Całość nieźle się harmonizuje i odpręża umysł przed wnioskami.
Enjoy.
Pobrane:
AnonymousFO.com
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-09, 1:23
kilka faktycznie realistycznych ale i tak, najlepsze co jest w tym filmiku to muzyka
konto usunięte
2012-08-09, 1:33
Mi tam takie tematy pasują.
Piwko
konto usunięte
2012-08-09, 1:55
Temat spoczi, ale nigdy nie wiadomo czy to jest rozwoj technologii. Muzka tez ałsom
Orsi
2012-08-09, 3:40
Na większości są meteoryty i chińskie lampiony . Jednak na kilku jest coś innego
konto usunięte
2012-08-09, 3:49
Zgadzam się z Tobą ale powiedz mi czym w dzisiejszych czasach jest zfejkowanie zdjęć jeszcze w tak słabej jakości ...
pierwsze co pokazują na tym zdjęciu z wieżowcem jest to samolot lecz fotograf zastosował (jak to w nocy bywa) dłuższy czas naświetlania żeby efekt był super i żeby było widac te smugi świateł skierowane w niebo. dla uproszczenia naciskam spust, zdjęcie zostaje tworzone po czym migawka się zamyka i zdjęcie gotowe. co za tępaki robili ten film
zdjęcia po tych z wieżowcem są to zdjęcia i filmiki lampionów, które się używa na uroczystościach, zabawach i innych przyjęciach. zapalasz świeczkę, ciepłe powietrze napełnia lampion i leci światełko do góry.... pewnie też tego nie wiedzieli
niektóre sytuacje to wielka ściema. wg mnie wszystkie są ściemą....
Mi natomiast zdaje się, że na tak przeogromnym wszechświecie nie możemy być sami. Tyle planet i tylko na naszej życie? No way!!
brx
2012-08-09, 12:01
u nas w kraju na takie obiekty latajace mowi sie lampiony, zazwyczaj puszczaja je na weselach w soboty...
konto usunięte
2012-08-09, 13:23
konto usunięte
2012-08-09, 16:18
Jakiś czas temu jechałem w nocy na rowerze i też widziałem coś podobnego. Na początku głupie myśli, telefon do łapy i kręcimy. Dopiero po kilku minutach zacząłem myśleć trzeźwo i okazało się, że to zwykłe lampiony chińskie... z daleka tak widać, a jak nie ma wiatru i odpowiednio się je puści, to lecą nawet tworząc kształt trójkąta, czy każdy inny.
konto usunięte
2012-08-09, 16:54
Oczywiście większość nagrań z USA
Jai
2012-08-09, 16:59
Srali muchy. Dlaczego, DLACZEGO wszystkie zdjęcia / filmy z ufo są zawsze tak tragicznie nieostre? W dobie lustrzanek i telefonów z kamerami HD, w dobie, gdzie nawet tostery robią zdjęcia w HD, a przeciętny aparat cyfrowy ma więcej megapixeli niż przeciętny amerykanin IQ, DLACZEGO wszystkie zdjęcia ufo są nieostre?
Się pytam?
konto usunięte
2012-08-09, 17:04
piwo za muzyke!