👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gimbaza nie uważała na lekcji angielskiego.
"Polacy nie gęsi...." tak w ogóle.
"Polacy nie gęsi...." tak w ogóle.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Brittany Furlan to zajebista laska. Szczerze mówiąc nie widziałem jeszcze lepszej "internet celebrity"
Oglądałem z nią wywiad i wyszło, że robi teraz jako rekruter do PlayBoya (chodzi na imprezy i zaczepia co lepsze laski). Pracę załatwił jej znajomy... ech, zajebiste dupy zawsze mają z górki

Oglądałem z nią wywiad i wyszło, że robi teraz jako rekruter do PlayBoya (chodzi na imprezy i zaczepia co lepsze laski). Pracę załatwił jej znajomy... ech, zajebiste dupy zawsze mają z górki

Pierwsza nuta ?
Dobra mam
ATC - All Around The World (la la la la la la la la)
ale Tu jest jakis remix... jak ktos zna to podać
Dobra mam

ale Tu jest jakis remix... jak ktos zna to podać

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Masz gimbazo best vines compilation:
(tak, zerżnięte z tego tematu: sadol.pl/best-vines-compilation-july-2013-vt215019.htm2331458)

(tak, zerżnięte z tego tematu: sadol.pl/best-vines-compilation-july-2013-vt215019.htm2331458)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie