Gimbaza nie uważała na lekcji angielskiego.
"Polacy nie gęsi...." tak w ogóle.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Libertinus napisał/a:
Gimbaza nie uważała na lekcji angielskiego.
Gimbaza chyba nie uważała na języku polskim. Gęsi znaczy tyle, ile "łaciński"; jest to przydawka, nie dopełnienie. Dzisiaj przetłumaczylibyśmy to powiedzenie na:
"Polacy, nie piszcie po łacińsku; w końcu mamy swój język"
Łacina zaś z angielskim wiele wspólnego nie ma.

Brittany Furlan to zajebista laska. Szczerze mówiąc nie widziałem jeszcze lepszej "internet celebrity"
Oglądałem z nią wywiad i wyszło, że robi teraz jako rekruter do PlayBoya (chodzi na imprezy i zaczepia co lepsze laski). Pracę załatwił jej znajomy... ech, zajebiste dupy zawsze mają z górki

Oglądałem z nią wywiad i wyszło, że robi teraz jako rekruter do PlayBoya (chodzi na imprezy i zaczepia co lepsze laski). Pracę załatwił jej znajomy... ech, zajebiste dupy zawsze mają z górki

Pierwsza nuta ?
Dobra mam
ATC - All Around The World (la la la la la la la la)
ale Tu jest jakis remix... jak ktos zna to podać
Dobra mam

ale Tu jest jakis remix... jak ktos zna to podać

dionizodoros napisał/a:
Gimbaza chyba nie uważała na języku polskim. Gęsi znaczy tyle, ile "łaciński"; jest to przydawka, nie dopełnienie. Dzisiaj przetłumaczylibyśmy to powiedzenie na:
"Polacy, nie piszcie po łacińsku; w końcu mamy swój język"
Łacina zaś z angielskim wiele wspólnego nie ma.
Widzę, że nie złapałeś o co mi chodzi...
1. nie zna dobrze angielskiego do czego odnosi się pierwsze zdanie
2. czy napisanie tematu po Polsku jest takie trudne? I o to, że jarają się angielskim.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Masz gimbazo best vines compilation:
(tak, zerżnięte z tego tematu: sadistic.pl/best-vines-compilation-july-2013-vt215019.htm2331458)

(tak, zerżnięte z tego tematu: sadistic.pl/best-vines-compilation-july-2013-vt215019.htm2331458)