👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i to jest pomysł na ruskich. Zamiast czołgów to kotami ich straszyć. Jak widać boją się bardziej niż śmierci.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ten typ podczas ataku wyglądał jak kiedyś mój chomik kiedy chciałem go tylko pogłaskać
żelazkiem
żelazkiem
Kibol83 napisał/a:
Chyba sobie za bardzo dośpiewałeś. Sierściuch ewidentnie próbował sforsować szybę. Tapicerki pazurami to nawet nie miał jak i kiedy ruszyć.
No tak. Przecież kotek frunął w powietrzu.
Tak poza tematem użytkowniku rowerka z bocznymi kółkami, tapicerka nie jest tylko na drzwiach w samochodzie. Ale skąd ty możesz o tym wiedziec.
Nie lubię kotów, gdybym był kierowcą a pasażerka by mnie nie uprzedziła... No cóż, wydałbym oszczędności życia na prawnika, żeby odpłaciła za szkody moralne jak i materialne.
Pasażerka szpetny ryj, i nos jak z Izraela. A kot to nie pies i go ciężko nauczyć w samochodzie jeździć. Wieśniaki lubią psy bo pilnują domu, a koty bo im myszy i szczury gonią. Ale w mieście to męczenie siebie i zwierzaka, bo albo moda albo się nie ma znajomych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie